lördag 25 februari 2012

Nu tjatar hon om löpning igen

Min rehabträning och löpbandslöpning har ju kommit en smula i skymundan denna vecka av förklarliga skäl. Nya tag på måndag men jag behöver både utmana och muntra upp mig med en liten, liten, liten löprunda utomhus. Det är ju så fint vårlöparväder ute!! Inga backar (tror jag) i lite lugnt tempo.
Bara jag, Madonna i lurarna, lite sol i ansiktet och så löparpjucken.
Känner mig lite skraj för vad knät ska säga eftersom löpband är ett slags underlag, asfalt ett annat. Terränglöpning är inte att tänka på - det är för blött.
Mina löparplaner denna vår känns just nu som helt oöverstigliga, de lopp jag vill springa kräver träning inte att man fjuttar runt lite i kvarteret. Men jag är lite naiv och säkert dum för jag lever på hoppet. Snart, snart rullar jag iväg på en längre tur, jajamänsan.
Men vi börjar med en liten vända.

4 kommentarer:

Fliselin sa...

Hoppas verkligen att ditt knä ska uppföra sig nu. Förstår din frustration så väl. Har själv i veckan drabbats av en muskel i baken som bråkar med mig. Slarvat med stretchen? Krampade rejält efter måndagens löpning. Får se nu hur det blir efter dagens löpning, ingen känning ännu. Tid till sjukgymnast beställd behöver råd om detta...
Ha en fin helg!

Librarybeth sa...

Fliselin: bra, bra - kolla med en sjukgymnast!! Hoppas löprundan blev till belåtenhet och ha en god helg du också Fliselin!

hallinbloggar sa...

Åh, vad skönt att vara igång igen lkan jag tänka! Håller tummarna för att knäet håller!

Librarybeth sa...

Hallin: ja, för jag har planer för våren!!!!