fredag 17 februari 2012

Duellen fortsätter!

Fortsätt tycka! Det är suveränt!! Ni ska veta att era synpunkter är till min hjälp!
Här ska tas beslut inom kort!

signatur
Velig förtiplussare

8 kommentarer:

Fliselin sa...

Ännu en snygg kjol hos Zara! En asymmetrisk ljusturkos eller vad man ska kalla färgen. 399:- Längre baktill. Vad tycker du? Nackdelen förstås materialet polyester. Såg den "live" i butik där förstås inte sidenkjolen fanns. Funderar på att beställa hem och prova i lugn och ro...

Librarybeth sa...

Fliselin: Ah, vet preciiis vilken du menar! Har själv spanat in den.. tycker den är superläcker. Först har jag varit inne på något plisserat men jag blir lätt lite rultig i det... Polyester är det dåliag i det här men den är himla läcker!!!

bibbaeva sa...

Vänta, vänta, vänta... ska genast surfa in på Zaras hemsida och kolla om det är nåt som passar dig. Återkommer!

bibbaeva sa...

Jepp Libby, den passar dej! Annars såg jag en liten fin orange kjol på HM när jag vandrade hemåt. Men ska du ha den orangea kappan kanske blir för mycket med orange kjol också!

Omentjej sa...

Jag röstar på kappan från HM, lite vassare tycker jag den ser ut att vara. Fast båda är jättesnygga!

Fliselin sa...

Libby har ju redan en liten orange kjol som är vääldigt lik den från HM. Behövs fler!!?? Funderar också påom man kan bli rultig i kjolen från Zara. Förförs ju lätt av bilderna. Kanske ska provas... Nu har stickböckerna kommit...Tack för hjälpen!

Librarybeth sa...

Bibbaeva: precis som Fliselin noterar... min orangea kjol fr Monki fyller mitt kjolbehov vad gäller oranget men tusen tack för tips!! Får lura vidare på Zarakjolen, du tror på den!

Omentjej: mmm, först var jag helt såld på HM:s variant men det som ligger den i fatet är just ärmarna....

Fliselin: exakt - haha, gilla på din koll!!! :D Instämmer, bilder på Zaras sajt är väldigt förföriska, men man är ju inte så där undernärt skinny (vill inte heller) vilket kan bli en smula missvisande ibland.... kram!

Fliselin sa...

Kollade in Lindex-kappan idag. För min del tycker jag att färgen är lite för röd... Gillar annars den mjuka kvaliten. Miss Matc har ju meddelat oss att HM-kappan är styv. Hmm inte lätt.. Funderar på om det är kort "bäst före datum"... Det kan ju vara så att kappan blir en storfavvo som den färgklick den är!