onsdag 28 mars 2012

Leif

Förstår att ni undrar om jag är nöjd med vem som vann Sveriges Mästerkock 2012.
Jag vill ju att alla ska vinna.
Ack man blev ju rörd till tårar (också detta avsnitt), diskussionen om vem som borde vinna bröt fram i tv-soffan här bland alla mina flickor. Avbrutet då och då med ett halvt ilsket "men tyst då, jag hör inte vad de säger". Ett sådant engagemang visar mina barn endast till Mästerkocken. Inte Melodifestivalen, inte någon tv-såpa eller Idol eller vad det nu kan tänkas heta. Tror inte ens de såg årets Melodifestival. Mästerkocken? Varje onsdag. Men nu är det slut.
Ja, så är vi alla lite kära i Leif också.
Och Sigrid var en värdig vinnare. Josefin också.
Typ alla. Nästan.

5 kommentarer:

Sara sa...

Jag hejade på Sigrid först, sen när Leif fick tårar över Jossans rödvinssås - då hejade jag lite på henne också. Och så fick jag tårar själv och hejade på båda. Älska mästerkockprogram!

Librarybeth sa...

hedgehogsara: Ja - älska!!! Till slut vile jag att... Leif skulle vinna -så snurrig blev jag ;D

bibbaeva sa...

Hmmm...

Fliselin sa...

Typiskt att jag missat detta totalt! Vet att du har bloggat om programmet flera gånger men det har inte blivit av att jag kollat. är det något annat att kolla på nu? Jag följde Homeland, som jag tyckte var bra. Fick spela in det och titta när det passade mig. Blir stressad av att vara uppe för sent på kvällen...
Aprikosa tröjan ser fin ut! är du nöjd med färgen eller ville du ha en mer rosa tröja?

Librarybeth sa...

Åh, då måste du titta när nästa säsong startar! Jag är nöjd med tröjan trots att jag fastnade för den i tron om att den var rosa! Har fått fina kommentarer för dess aprikosa kulör ;) gillar formen på den också, den är som färg fin till denim, blått o svart och fler ännu fler färger så ja, jag är glad i den! Kram!