tisdag 13 mars 2012

Bara tisdag men det är ju inte så bara

Dagens som är tisdag får bli vit blus med fint genombrutet mönster (syns ju askass på bild men ni får lite på mig) - ett second handfynd. Minns när jag köpte blusen, jag var i Stockholm med studiekamrater, jag läste på universitetet och det var en rolig resa som ingick i en kurs.
Uppenbarligen fick vi frigång för då fyndade jag blusen. Den är mao en gammal goding i garderoben tillika rätt ålderstigen redan när jag hittade den.... Än så länge är den för kall att ha själv så det blir en finstickad sak över från HM, vida brallor HM och så favvo-dansskorna.

7 kommentarer:

bibbaeva sa...

Kanon... Igen!!! Och inte ska du väl lägga av med scarfsarna nu när jag precis börjat intressera mig för sådana!

Villa Frejas bokblogg sa...

Roliga resor som ingår i kurser låter toppen, liksom second hand-fynd. Mer av sånt!

Fliselin sa...

Kul med blus som bott länge hos dig. Ser fin ut, det lilla jag ser. Just nu försöker jag rensa, garderoben är mer än hemsk. Många gamla kära godingar får dock bo kvar. Brukar du rensa, hur gör du i så fall? Tycker att detta är ett ångestladdat uppdrag... Tips tages tacksam emot! Dock duger inte "ta bort om det inte är använt på ett år", fungerar inte hos mig!

Garderobenmin sa...

Snyggt! Så elegant!

Vesnas vardag sa...

Vad snygg du är, perfekt passform på den byxan. Som gjord för dig. :)

Camillas dagar sa...

Tack för uppdatering! Är det vida byxor som gäller igen nu? Är det helt ute med mina smala?
Fin du är!
Kram!

Librarybeth sa...

bibbaeva: närå, scarfs - det har jag året om ;)

Husfrun: ja, mer sånt! Jg hoppas på att hinna med sånt senare i vår...!

Fliselin: Hmm. Rensa?! Ja, behåll godingar. Jag brukar försöka "se" nya kombinationer. Allt kan ju inte passa med allt men om det dyker upp ngt plagg som liksom inte tillför många nya combos då hör det inte hemma i garderoben. Givetvis finns det undantag fr regeln men en del infall man fått till köp kanske man inte heller är s å fäst vid och då kanske man lika gärna kan gallra bort det.

liten: tack!

Vesna: tack! Det är en modell jag gillar!

Camilla: :D jag skulle säga att många längder och vidder på byxorna funkar nu, så smala är verkligen inte "ute". Och om det så vore - skit i det. Det är ju snyggt!!! ;D