onsdag 28 mars 2012

Dagen efter... bokcirkel

Efter bokcirkelträffarna har jag nästan alltid svårt att sova. Det tar tid innan jag somnar och sedan fortsätter samtal om både böcker och annat att snurra vidare i bollen på mig. Igår kom vi att förutom kvällens bok också att prata om olika sociala medier, främst facebook. Det blev en mycket intressant diskussion om hur vi ser på det fenomenet, vad ska man ha det till, varför människor i vår ålder har så svårt att förstå att det som läggs ut där inte säkert stannar bara där. Hur våra barn hanterar facebook och så fördelar resp. nackdelar.
Önskar att jag fört noteringar om det också... vad vi tyckte om boken lägger jag så småningom in på vår bokcirkelblogg. Där dundrar inte inläggen in utan bloggen funkar mer som ett protokoll över vad vi läser. Vill du kolla in så klicka vidare till Kära boksyster.

Idag blir det kurs, jag vet på förhand att jag måste var alert som 17 idag.
...
Så där, nu är jag alert.
Och dagens är kofta Indiska, långt linne Flash, gamla avklippta jeans, Converse, smycke från Snö.

6 kommentarer:

bibbaeva sa...

Alert var ordet... Vad nyfiken jag blir på ditt armband! Trevlig onsdag!

Husfrun sa...

Låter som en riktigt intressant och viktig diskussion.

Fliselin sa...

Grönt och orange, gillas!

Anonym sa...

Cons in my heart! :D / Vesna

bibbaeva sa...

Idag härmade jag dig, i allt fast mitt långa linne var brunt och inte svart. Och så vill jag ha det där fina armbandet du har på dej! Armband är jätteinne denna vår, har jag hört!

Librarybeth sa...

bibbaeva: mitt fantaorangea armband är så fint!!! :D härma på!!

Husfrun: det var det! Tankegivande på många sätt, vi har olika inställningar till sociala medier så det blev en givande diskussion.

Fliselin: lite godisfärger...!

Vesna: så sant!!!