torsdag 5 januari 2012

Sjukbloggen continues - utsikter från en soffa

Soffan är mitt andra hem. Härifrån har jag en liten inblick i vad som sker i köket, ett bra kuddstöd och tillgång till filmvisning. I natt såg jag 27 dresses, inte direkt en kanonfilm, har sett den förut men precis vad jag klarade av rent intellektuellt klockan tre på morgonen när jag hostat mig helt utmattad. Sen satt jag kvar och slumrade tills Mannen kom ner för att dona med frulle. Själv vill jag inget ha, te tycker jag duger gott, så ja det börjar bli lite enehanda.
Eftersom jag tänkte köra lite Northanger Abbey här nu (mer engelska hedar) kanske jag borde inmundiga få se tiramisuglass för att få någonting ur kostcirkelns hörn.
Ja, den rafflande sjukbloggen med sina spännande inslag continues - kommer SjukBeth ta fler än två Ipren idag? Vad händer med tedrickandet nu när citronerna är finito? Kommer hon någonsin läsa ut Cold Spring Harbor?
Den som lever får se.

Uppdatering: ALLA flickorna gjorde mig sällskap med Northanger Abbey. De tyckte filmen var JÄTTEbra och kluckade nöjt på de rätta ställena samt förfärade sig över män med dåliga intentioner! Så, då är de bekanta (fast?) med engelska hedar. Utmärkt. Känns som om jag lyckats med något där, i min barnuppfostran.

13 kommentarer:

Solrosfrö sa...

Inget vidare... Krya på dig!

Anonym sa...

Spänningen fortsätter således... själv har jag just orkat ta mig fram och tillbaka till mataffären, för här var så tomt, så tomt. Men det var vad jag orkade. Slut och färdig återvänder jag nu till favoritfåtöljen!

PS: Att döma av H &M:s skyltning ser gräsgrönt ut att vara vårens färg. Alltid en tröst i bedrövelsen att tänka på vår. / Eva

curlingmamman sa...

Stackare,krya på dig!

Fliselin sa...

Bra att kidsen också kollar engelska hedar etc. Hade själv sällskap med äldsten till engelska serien DowntownAbbey. Kul! En jul för ett par år sedan kollade vi på serien om August Strindberg tillsammans, det var tider! Idag är gossen installerad på ett LAN som pågår 48 timmar. Jag sprang omkring där som värsta hönsmamman innan jag insåg; ja, han kommer att kunna äta, ja, han kommer att överleva...
Ha det bra i soffan med tjejerna!

Erika sa...

Annars kan jag rekommendera That 70's Show som sjuk-tv. Runt 20 min långa avsnitt och en humornivå som kräver minimalt med engagemang. :)

Camillas dagar sa...

Ha ha... rolig är du i alla fall, trots sjuka.
Jag brukar plöja böcker eller DVD-boxar då jag är sjuk.

Librarybeth sa...

Fröet: tack, det går långsamt åt rätt håll...

Eva: ja, minsta lilla promenad fr ett rum till ett annat tar på krafterna, krya på dig. Och jag vill ha ett par gröna brallor! :)

Curlingmamman: tack för din omtanke!

Fliselin: haha! så han ska "lana" - förstår att du mammakontrollerade i värsta säpo-stilen!!! mysigt när man ser tv ihop. Oftast!

Erika: perfa! Hm, det där tror jag en av tonåringarna brukar roa sig med ett sånt där hö hö hö-program eller hur?!

Camilla: :) ja mitt knäppstadium har inte hostan rått på! Det är lite bittert men jag har inte orkat läsa!!! Otroligt dumt!

Spader Madame sa...

Åååå, tänk om man hade haft en eller annan flicka att soffhänga med någon gång ibland.

Spader Madame sa...

Just ja, krya på dig skulle det stå också!

Erika sa...

Jodå, nivån på humorn är definitivt av det lägre slaget...hyfsat pubertal med små inslag av verklighet...å så piffig sjuttiotalinredning å dito mode. :)

Vesnas vardag sa...

Tiramisu...gud så gott. Måste införskaffas till morgondagen. :) Den där filmen är lite jobbig, 27 dresses. Hon springer på bröllop jämt, eller hur? Tjöötig.

Fliselin sa...

Hoppas att natten varit bra trots hosta. Nu får den ge med sig! Kul att kolla in lite vårnytt, känns dock lite kallt idag med snö på marken.
Har precis upptäckt on-line kamera till LAN:et, innebär att han förmodligen sover nu, ingen sitter på hans plats! Ja, det var värsta Säpo-kollen igår men nu har jag ju on-line koll! Toppen!

Librarybeth sa...

Spader Madame: ja, det är fint när girlsen hänger lite med morsan här. Just nu gör minstingen sällskap...
Tack. Jag ska sluta hosta. Snart!

Erika: haha, ja, det är def. den serien äldsta tjejen kollar in!!

Vesna: ja, Vesna - den är så tjööötig!! Och killen är så löjlig. Och intrigen suuuger! haha - men jag orkade bara smörja den natten.

Fliselin: haha, härligt! on-linekamera, kontroll-kontroll! Sånt spinner säpo-morsor igång på! :D