lördag 3 mars 2012

Pink grapefruit

Inleder lördagen med Pink grapefruit scrub från Body Shop. Skrubbar bort vintern och blir så vårigt len och snäll att det är en fröjd åt det. Doftar himmelskt gott gör skrubbet, det är nästan så att man undrar om den inte smakar gott också.... 
Visst vill du också skrubba bort vintern? Har du något vårigt tips? Lämna en kommentar här och länka hit från din blogg om du har en, så drar jag en vinnare på onsdag!
Och ha en fin lördag!

21 kommentarer:

Fliselin sa...

Härligt med skrubb! Mitt tips är att tvätta fönster! Behövs ofta efter vintern! Man blir glad över rena fönster...

Nickan sa...

Nu har jag köpt skrubb,bh,trosor m.m. Handlat för en gång skull åt mig själv. Trevlig helg. Kram

Camillas dagar sa...

Ja, jag är gärna med och tävlar! :) Perfekt med en vinst om man har köpstopp.
Vårigt tips? Att sitta ute vid husväggen och dricka sitt kaffe och få lite sol på näsan och kinderna. Det är vårkänslor det!

Malin sa...

Måla naglarna tonande från mörkt till ljust för att tona in våren.
http://www.flickr.com/photos/53655446@N00/6804041312/in/photostream

Camillas dagar sa...

Länkning här:
http://camillasdagar.blogspot.com/2012/03/tavling-hos-librarybeth.html

yllet sa...

Jag går över mot mer färgglada klädur till våren. Jag menar, vem orkar var vintrig och ruggig när man har en hallonröd blus?!

Love och Vanja! sa...

Mitt våriga tips är att lapa så mycket sol som bara möjligt!
Jag har länkat så klart!

Garderobenmin sa...

Söndag - var ute hela dagen och lek med barnen i solen, grilla korv, ät apelsin och bli varm om kinden, kör peeling och ansiktsmask på kvällen, gå och lägga sig tidigt. Måndag - ha en klipp å färg inbokad på mån fm och en lunch med en bästis bokat efterd det. Då du, då känner du både våren och livet i dig och kan skutta in i jobbveckan.

Annan sa...

En liten vårjogg kanske? I solskenet på rena vägar. Det kan bli mycket vårkänslor då.
Jag vet inte om jag är så mycket för scrubb, men det låter som det luktar gott och kanske enda chansen för mig att prova? :)

Karin sa...

Vårskyltning i mitt bibliotek! Böcker om att pyssla, plantera, skaffa hamster, odla, laga cykeln. Det ger vårkänslor hos både mig och låntagarna :-)

Emma sa...

mitt bästa vårtips, en långpromenad i en tunnare jacka, solbrillorna på, sedan avslutar man med valfri god glass och bara sätter sig ner och njuter, tittar på folk och är glad att man överlevde ännu en vinter i kylan och mörkret!

Anonym sa...

Mitt bästa vårtips är en gammal klassiker: utnyttja dagsljuset och gärna solen, när det är en fin dag, som idag! Gå en liten sväng på lunchen!
Att rensa garderober är ett annat hett vårtips! En känsla av befrielse infinner sig efteråt, vet alla som har prövat och vem har inte det, någon gång!
Annika

mis(s)match sa...

Mitt bästa vårtips är att skicka maken ut i trädgården för att beskära fruktträd. Så nöjd han blir!

pernilla sa...

Ibland undrar jag om jag är den enda som inte gillar våren. Jag får panik av den starka solen och ljuset och alla förväntningar det för med sig. Jag vill dra ner persiennerna och kura under en filt. Men jag vill ju gärna vara renskrubbad när jag gör det :)

frk F sa...

JAg vill skrubba bort vintern med grapefrukt! :) Tulpaner och pärlhyacinter och räfsa fram trädgården och att dra in vårluften full av jordlukt och att cykla fort ståendes på nysopade cykelvägar - då känner man VÅREN!!

Att ha det gott sa...

mitt tips är att sätta e kruka med vårblommor på köksbordet
Det har jag gjort

Marie sa...

Nej, jag är ingen skrubbmänniska. Men, min kära dotter älskar Bodyshops scrub, så då får jag göra en insats.

Älskar ju våren och de små tecknen som sakta kryper fram. Jag skulle plocka de första små snödropparna och samtidigt så passar jag på att vädra kläderna i garderoben och rensa ut. Härligt!

Anonym sa...

Mitt bästa vårtips är att boka en tripp till Norrland och uppleva "den femte årstiden". Det är den tid då man står bland snödrivorna (eller varför inte pimpla på isen)i kortärmat. Ett ruggigt bra vårtips att prova om man inte vanligtvis bor i Norrland. / Norrlänningen

Anonym sa...

Jag är gärna med och tävlar om en härlig scrub från Body Shop, trots att jag inte har någon blog ;-)
//Linda

Cecilia sa...

Snö men snart är det bikini på stranden..är mitt inlägg idag.
http://ceciliascoffeebreak.blogspot.com/

Perfekt att börja skrubba skrubba :-)

Fin blogg du har!
Kram Cecilia

Malin sa...

Är det för sent? Jag vill skrubba såklart. Och älskar citrus.