onsdag 25 januari 2012

Libby goes Liebster

”Liebster är ett tyskt ord som betyder ”käraste” och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:

1. Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.
2. Skriva ned de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
3. Till slut hoppas man att de utvalda vill lämna awarden vidare…

Men åh, jag har fått en blog award! Från Linda K, vilket gjorde mig mycket glad, jag bugar och bockar och ska strax sända den vidare!
Jag har inga 200 följare men kan ju se att det är från många håll och kanter som det ramlar in läsare och sådant är så kul, passa gärna på att kommentera när andan faller på!
Att välja fem som awarden ska gå vidare till är sannerligen inte enkelt för jag läser och tycker om så många fler...men här kommer de ialla fall; Camilla - en trevlig blogg och mysig tjej som jag nu har följt en längre tid, vi delar bl a intresset för träning!
Garderoben min där Liten bloggar om vardagen med små barn, make och nu senast husköp, finfina outfits hittar du där! Och så två nya bloggar som jag håller på att bekanta mig med; Akan-Kakan som är mitt uppe i badrumsrenovering! Roliga kommentarer om vardagen finns där! Och  Yllet som yrar roligt på sin blogg - en ny fin bekantskap för mig. Och så skickar jag en Liebster till Sötsur, en av de första bloggarna jag började läsa regelbundet för länge sedan, där hittar du många vackra bilder bl a. Och så gör hon suveräna sammanfattningar av godsaker hos t ex Asos! 

5 kommentarer:

Akan-Kakan sa...

Men vad glad jag blir! Tack!

Camillas dagar sa...

Men gulle dig! :) Du får den givetvis tillbaka av mig!

yllet sa...

Åh! Tack!!

Librarybeth sa...

Akan-Kakan: vassego :D

Camilla: kramen!

Yllet: väl bekomme :D

Linda sa...

Man tackar! Skickar bloglove tillbaka till dig :)