tisdag 24 april 2012

När resesuget tar över

Jag gör ett undantag eftersom min reslust är stor. Det här är min Greklandsblus. Det är en smått ryggsäckssliten (upp och ner i ryggsäcken) blus som jag brukar trycka ned i båtluffarpackningen. Ibland kommer den upp här också, jodå.
Den äger som solskydd på varma breddgrader, tunn och luftig, täcker axlarna och en bra bit av armarna (man kan rulla upp ärmarna och knyta fast dem vid behov). Tar minimal plats i packningen, dvs går också att pula ned i handväskan. Torkar på nolltid, blir (väldigt) skrynklig på ett sommarfint vis.
Och har ett reseminnen i sidan i form av ett hål, införskaffat på eeeh... Kalymnos kanske? Det är där undantaget ligger, jag gillar inte trasiga kläder men gör undantag för Greklandsblusen.
Kanske dags för en ny båtluffarblus i år?
Den här kommer från Gina tricot. I övrigt denna aprilmorgon vit top HM, sjal Mango och byxa frk, ballerina HM.

8 kommentarer:

bibbaeva sa...

Nu är du så där fin igen! Ja, jag gör mitt bästa att hänga på! Fast några Greklandsblusar har jag inga. Får bli någon gång sen... i en avlägsen framtid. När...
Barcelona hägrar just nu!

Librarybeth sa...

bibbaeva: Barcelona låter som en väldigt trevligt alternativ!!!! Kul!!!

Sara sa...

Åh - jag har också en greklandsblus, en tunn tunika som jag köpte i gamla stan på Rhodos för massor med år sen. Den ska med till Samos om några veckor, jag längtar längtar!

Vesnas vardag sa...

Vad fint, ser sommrig och snygg ut. Färgerna passar du perfekt i. :)

Librarybeth sa...

hedgehogsara: du kommer få det så skönt!!!

Vesna: tackar! lite av en nyupptäckt färg för mig.

Åsa sa...

vilken underbar Greklandsblus, skulle kanske behöva en så att jag kommer dit ;-), härligt med kläder som tar lite plats..hoppas att ni får en bra resa i sommar
kram Åsa

hallinbloggar sa...

Härligt med kläder som väcker känslor. Grekland är bra längt! Så kul med båtluff. Har ni planerat vilka öar som ska besökas?

Librarybeth sa...

Åsa: ja, skaffa en Greklandsblus och åk dit ;D tack och kram!

Hallin: ja, extra kul när man kopplar ihop kläder med tillfällen, minnen, resor, känslor!!! Vi lutar åt att åka till Skiathos, Skopelos bla. Sporaderna mao!! Flyger kanske till Thessaloniki.