fredag 1 april 2011

April april

Har du blivit lurad än? Ska du luras lite idag?
Jag luras inte när jag säger att det inte blir tacos idag. Idag blir det istället afterwork & afterschool för hela vår lilla flock. Restaurang och sedan blir det ett Visualiseringscenter med skojiga utställningar och filmvisningar.

9 kommentarer:

Villa Frejas bokblogg sa...

Jag ska inte luras. Men min 8åring har planer på det har hon sagt ;) Dessutom har hon skrivit en lapp till lärarna att det finns kakor i lärarrummet - och så hälsar hon från sig o lillebrorsan (de går i samma F-1a). Hon är lurig hon... får se vad jag går på :)

Fliselin sa...

Jag luras inte heller, tror jag! Ska tillbringa hela helgen med bästa väninnan i Nokpng! Vi bor på hotell och imorgon kväll blir det Show med Mia Skäringer, var vet jag inte. Ska bli kul att komma till en stad jag bara åkt igenom tidigare. Barnen kommer säkerligen försöka att luras, men då är jag inte hemma!

Librarybeth sa...

Husfrun: haha!! Bra lur till lärarna!!!

Fliselin: ska du till Norrkööööping??!! Läckert! Jag kan tala om varför... ;)

Att ha det gott sa...

Låter som en trevlig Fredag
Ha det gott

Fliselin sa...

Jaa, jag ska faktiskt dit! Ska bli kul att höra hur ni låter där....
Bra lunchställe till lördagen? Eller var äter man en fredagkväll? Tror vi ska bo på Scandic någonstans!

Librarybeth sa...

Att ha det gott: ett bra avslut på arbetsveckan1

Fliselin: vid det här laget har du kanske redan ätit lunch... på kvällen? Pappa Grappa eller La Manesa. Eller Fiskrestaurangen i Knäppingsborg! Eller Asken! Ha en trevlig helg!!!! För tjyven (fast det säger vi aldrig, alla bara tror det...) haha

Fliselin sa...

Lunchen blir i morgon! Middag ikväll och imorgon kväll.tack för förslag! Favoritbutik man ej skall missa?

Librarybeth sa...

Fliselin: Åhléns haha... nä nu fick jag tänka, det mesta finns ju liksom överallt. Jo men CasaNova är rätt kul, fina kakfat och handväskor i en rolig blandning. Fika på Kafé Kuriosa, kolla in butiker i Knäppingsborg. I övrigt inget outstanding. Nkpg:s butiker kör mainstream - inget annat funkar här. Men visst Sister är bra, men det är väl samma utbud överallt gissar jag. Jo, Pagelle är kul (öv plan på Linden) Mkt stålar? Kolla Gant... kanske kommer jag på mer..

IngelaMollly sa...

Jag har snarare varit väldigt duktig i år på att genomskåda en massa aprilskämt, kanske för att jag är valpledig så jag har tid? ;-)