söndag 3 april 2011

Lost med låtarna

Så här dags på söndagen trodde jag att jag skulle vara ute och springa med min AjFån som sällskap och lite schysst musik i lurarna. Libby är inte teknikfientlig men har kämpat hela förmiddagen med att försöka föra över musik från iTunes till Ajfånen. Resultat; några album kommer över, andra inte. En del med albumbild men utan själva låtarna. Sweet AjFånLord vad gör jag för fel? Det här ska ju vara så vansinnigt användarvänligt.
Suck, snacka om att jag känner mig korkad.

5 kommentarer:

Petra sa...

Gör om från början och gör rätt :-)

Librarybeth sa...

Nu har jag kopplat in dottern också, hon som har en Mac, håll tummarna att det funkar!!!

Mrs J sa...

Be barnen ;-)

Fliselin sa...

Hm, verkar besvärligt med ny mobil. Nu har du ju experthjälp i form av yngre förmågor, brukar fungera bra. Måste själv skaffa en ny men vet inte vad det ska bli. Väninnan säger att jag måste hänga med utvecklingen och skaffa en android eller iphone. Själv funderar jag på något som går att ringa på..., eller ska jag tänka om?
Liten rapport: bodde på oansenligt men centralt hotell, Princess på Skomakaregatan, helt ok, bra frukost. Fredag midddag på PappaGrappa, missade dock att det var två olika ingångar, det blev den enklare pizzadelen, vi skrattade gott efteråt när vi upptäckte vårt misstag.
Lördag lunch på nya bageriet i Knäppingsborg, gott och fräscht. Drink och middag, Tapas, på LaManesa. Största inköpen gjordes på Åhléns, hi hi. Nu hemkommen och trött. Vi hade stor nytta av dina tips!

Librarybeth sa...

Mrs J: tur man har experter i huset!

Fliselin: onej, det var bara användaren (dvs jag) som var lite trögstartad. Nu är jag ajfon-frälst. Det är roligt och går att ringa på hihi! Vad vansinnigt kul att höra hur ni hade det! Känns som jag borde ha letat upp dig och hälsat!!!! :D (värsta stalkern!) Så bra att mina små tips var till hjälp. Haha, men PappaGrappapizzerian är najs också! Blir nog oftare att jag går dit än restaurangen! Mm, tapas på La Manesa.... och Knäppingsborg! Bra jobbat! Och Åhléns äger!! Haha! kram