onsdag 20 april 2011

Så bor vi - part one

Jag kan ju berätta lite hur vi bor!
Vi är alltså inkvarterade på ett vandrarhem precis mittemot British Library - vilket är väldigt passande. Precis intill finns också St Pancras - det är den stora internationella tågstationen så skulle man vilja pipa över till Paris så är det härifrån som tågen går.
Vill man inte sova på vandarhem och har med sig den stora plånboken kan man checka in på det tjusiga hotellet med samma namn som stationen (och stadsdelen) jaa, St Pancras. Med tanke på de lyxbilar som är parkerade utanför och en snubbe med plommonstop som passar dem och en annan snubbe som står vid infarten (bemannad dygnet runt tror jag) så kostar det en del att bo där. Byggnaden är vansinnigt tjusig och har en egen rejäl klockstapel i stil med Big Ben fast inte så hög.

2 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Åh, då jag har gått av precis där ni bor. Åkte nämligen Eurostar från Paris till London -01. Läskigt fort gick det, i alla fall på den franska sidan. Man blev lugnare då man åkte genom tunneln, för då gick tåget i behagligare fart.
Blir det tripp till Paris för er också, alltså!?! Hur länge ska ni vara kvar?
Jag läser maniskt här flera gånger om dagen, så himla kul att följa dig live. :)
I dag har jag shoppat armband för Ajfån!
Kram!

Librarybeth sa...

Camilla: Wow - det skulle jag v i l j a göra. Det blir inte av denna gång.... åker hem torsdag... BRA köp! En annan har inte sprungit, bara gått och gått här...