onsdag 20 april 2011

Så bor vi - part two

Vi har trängt ihop oss på ett 40 kvm stort rum med våningsängar. Vi har dock wc på rummet och egen dusch. Duschen med sin skolgymnastikomklädningsrum-design med ett munstycke som sitter fast högt upp och formligen vräker ut vattnet i en hård ilsken störtskur är lite av en utmaning. Man kan låtsas att man är med i ett familjevänligt tävlingsprogram där man just fått uppgiften att ta en lite läskig dusch varje gång man vill använda den.
Heltäckningsmattan är obligatorisk (vi är ju i Britain) men den finns tack och lov inte i duschrummet (har varit med om det vid något tillfälle). 

Visst ja, ett handfat har vi i rummet också, vi kallar det badrummet och hörnan där mor och far är förstås vårt sovrum, barnens "rum" ligger åt andra hållet. I övrigt finns inte mycket att berätta om rummet. Jo, varsin liten garderob eller skåp har vi också.

va har ni inte städat i ert rum, ungar?

4 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Praktiskt och bra boende ju. Säkert jättemysigt för flickorna att få bo så nära varandra också. :)

Mrs J sa...

Det är inte så himla lätt att hitta bra hotellboende med fyra barn!

Fliselin sa...

Låter bra med vandrarhem i London. Bra alternativ till hotell. Visst är det kul med alla heltäckningsmattor. Jag hyrde en gång ett rum i London där duschkabinen stod direkt i rummet på mattan. Kändes allt annat än fräscht. Härligt med värme tycker vi med. Jag njuter av Spanien och lägenheten vi hyrt, skönt att kunna se på film på kvällen och laga lite enkel mat.
Är det nya blusen som testades på tisdagen? Fin!

Librarybeth sa...

Camilla: jorå, det funkar så här ett tag, tur vi inte har någon direkt packning med oss!

Mrs J: nä - det är det inte. svårt är vad det är. och dyrt!

Fliselin: Heltäckningsmattan är underskattad indeed ;) Låter underbart med Spanien!!! Suveränt när man hyr bostad, det gillar jag. Just att man kan svänga ihop sitt eget käk och slappa hemmavid! Japp, ny blus från Topshop!! Gillar den skarpt!