onsdag 20 april 2011

Så bor vi - part three

Frukosten är riktigt bra måste jag säga, det brukar vara den som får minuspoäng av vår familj.
Rummet var rent (!) när vi kom och de käcka sängarna bäddade, man har inte med sig egna lakan däremot  måste man ha med handdukar.
Sängarna liknar de man ser i amerikanska filmer om tuffa typer i det militära och mannen får i vanlig ordning inte plats i sin säng, han är för lång men han har jobbat upp en viss teknik för det under åren... man kan t ex sova på diagonalen... tror dock att det blir fint att sova i egen säng om ett par dagar!

Standarden på vandrarhemmet är bra, själva entrén och loungen håller medelklasshotellnivå tycker jag. Vi har på olika resor testat många vandrarhem i flera olika länder och standarden kan självfallet skifta mellan olika vandrarhem i samma land men mina erfarenheter säger att danska och tyska vandrarhem brukar hålla hög standard rätt över. I Schweiz har vi också bott på bra v-hem.
Det finns säkert bra vandrarhem i Paris men vi råkade nog välja det sämsta när vi var där för ett par år sedan, hugaliga det blev något av en skräckupplevelse fast något vi kan skratta gott åt efteråt. Fast gången därpå när vi vände vår kosa dit fick det bli en hyrd lägenhet....

Inga kommentarer: