tisdag 8 november 2011

Stackers mej

Det gör ont. Mitt behov av tröst är oändligt.
Sån tur att det är biofilmkväll med bokcirkeln i afton.
Nu ska vi se "En dag" på filmduken.
Ska bara fika lite först!

3 kommentarer:

Fliselin sa...

Åhhh! Den vill jag också de! Ska genast ringa väninnan och se om vi kan boka ngn kväll. Läste ju boken i somras. Håller nu på med Zweigbergks Ur vulkanens mun, efter tips från dig. Den är bra! tror du att en bok som Gargoylen skulle kunna bli film? Den var verkligen speciell.
Jag var också med i en bokcirkel, antagligen för liten,den finns inte mer. Vi gick också på bio när böcker vi läst dök upp. Det var kul! Nu ingen cirkel, tyvärr.
Ta nu väl hand om knäet! Trevlig kväll!

Camillas dagar sa...

Det låter som en bra tröst att gå på bio. Fick jag välja skulle jag lätt ta bio framför löpning...
Men du, 2 veckor brukar ju gå tok-fort... Snart har pillren verkat och du är piggelin igen! Kan du inte simma, det är ju skonsamt för lederna? Jag simmade i dag för första gången på evigheter och det var riktigt fint. Avslutade med lite bubbelpool och bastu.
Kram!

Librarybeth sa...

Fliselin: jag tycker absolut att du ska boka en biodate m väninnan!!! Zweigbergk är verkligen bra! Och Gargoylen? Den läste jag också - den skulle säkert bli en maffig film i rätta regissörhänder tror jag! Tack för din omtanke!!

Camilla: hihi, ja men du har rätt 2 veckor rusar väl snart iväg... men puh vilken abstinens jag får... ska försöka göra något skonsamt! Kram till dig!