torsdag 10 november 2011

Mer julkula

...än discokula om jag ska vara ärlig. Grått/silver/rött fick mig att få span på Xmas 2011 men om det ändå snart lackar mot jul och butikerna pyntar och kränger julprylar så kan väl Libby haka på det temat lite idag... Recyclar rockigt silverglittrig sjal från Gina Tricot i ett tappert försök att få till disco. Också silverstrumpor får väl bidra till det. Grå skön tröja HM,  gamla röda favvokjolen från frk.
Blir föreläsning hela förmiddagen idag, det betyder sitta stilla och vara tyst.
Det är nog bäst jag grundar med lite kaffe.

7 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Wow, det var ju verkligen disco. :) Gillar strumpbyxorna.
Blir det "lättare" tema nästa vecka? Oh, jag är så bekväm och förstår inte hur ni hinner/orkar fixa och dona och fota på morgonen innan jobbet. Jag har fullt sjå att hinna få på mig icke-discokläder och äta upp en halv tallrik gröt, innan det är dags att åka iväg.
Jag tokgillar dock att kika på andras outfit´s, det är jättekul! :)

Villa Frejas bokblogg sa...

Ja så här års är det helt rätt att klä sig så här. Skitsnyggt!

Anonym sa...

Men det var ju en urtjusig julkula i så fall :)
//Karin

Malin sa...

Kan man lämna tema-förslag här? Då föreslår jag tema-någon-artist. Alltså nån som sjunger och spelar. Då kan man ju både inspireras av musiken och av dennes stil. Möjligheter till ganska fria tolkningar, tänkte jag.

Librarybeth sa...

Camilla: tja, det kanske blev lite disco över den adventsoutfiten iaf?! haha, nästa tema har jag inte koll på...än! Haha, jag tycker det är som en kul hobby nästan... roligt att du tittar in tycker jag!!!

Husfrun: tack, en juldiscokula då ;)

Karin: thanks Karin!

Malin: absolut, här står en temaförslagslåda brevid mig! :D OMG vilket tufft tema!!! Har du någon artist redan i åtanke? Jag vill vara Madonna men det funkar nog inte på jobbet ;D

Vesnas vardag sa...

Snyggt! :) Får se om jag orkar ta mig för utmaningen imorgon. Får sitta och glänsa i takt med studiena kanske. :P

Malin sa...

Lady Gaga?
Nej, jag har egentligen ingen på lager.