söndag 6 november 2011

Vad sa vi? Sa vi disco?

Meh! Disco? Jag vet väl inget om disco! Min erfarenhet av disco består idag av att vakta danssvettiga barn i mellanstadieåldern och sopa popcorn när man som klassförälder kör disco. Fri klädkod liksom.... Och äldre discoklädkoder härstammar från 80-talet och det tänkte jag inte köra hela kommande vecka.... VAD är disco egentligen? Färgglada hårsnoddar? Pumps? Axelvaddar...? Men! Se - jag ramlade direkt i 80-talsträsket! Tyll med glitter får bli mitt första discoförsök....

5 kommentarer:

Vesnas vardag sa...

Hm...lite paljetter, glitter och glam tror jag. Helt säkert är att de kommer tro jag är helt mad på jobbet. En vecka i skinn, en i franskt och en i glitter och glam. Har fått trevliga kommentarer av vissa föräldrar iaf. Som tycker jag är finfin i mina klädnojor. :D

liten sa...

Å disco är verklige inte min grej just nu....får nog hoppa temat.....tror faktiskt att jag kommer att känna mig nöjd bara jag får på mig kläder alls i veckan. Håll en tumme ;-) Jag ser med glädje fram emot disco-outfits!

Frida sa...

Och jag ska föreläsa i morgon bitti... Får se hur mycket disco jag vågar vara...

Fliselin sa...

Disco, hmmm. Det grejar jag nog inte! Rock´n roll temat var nog så svårt, men detta! Det krävs en djupdykning i garderoben. Idag kör jag lite mer franskt med småblommig klänning och tröja, Inspo efter din resa!

Librarybeth sa...

Vesna: precis - glam... men shit vad jag saknar det i garderoben! hihi, och jag tycker likadant, du är finfin i klädnojorna!!

liten: hm, disco var svårare än rock n' roll!!

Frida: :D

Fliselin: bra! Franskt är alltid bra ;D