torsdag 24 november 2011

Dags för torsdagens stickat

Jag har en stark känsla av att jag kommer knycka Mannens del i den lilla presskannan med kaffe idag också... men jag fixar så gärna mer kaffe! Efter Broen (tv) igår (suck, vilket jobbigt slut) så blev jag kvar i tv-soffan och så blev det en till tv-serie. Det kändes intressant då, mindre smart val idag.
Men här står jag som i givakt inför dagens utmaningar i grå finstickad tröja - och vid det här laget känner ni igen favoriten från Lindex, mockakjol TopShop och en stickad sjal från JC. Sjalen som jag skaffade när vi var i Visby i somras får mig längta lite, lite efter sommaren....

6 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Fint! :) Själv längtar jag mest efter snö... ;)

Fliselin sa...

Höstigt, snyggt och stickat!
Jag kollade en stund på Broen igå, synd att jag missat denna serie men jag missar det mesta på TV. Jag gillade tonen i den, såg lite svart/vit ut eller var det för löite fär i våran TV?
Idag har jag en bättre kläddag, gammalt fornfynd i form av en klänning, Lindex-tröja till(samma som din fastän i gult). Kanske vågar mig på ett foto? Fornfynet återuppstod pga tema. Så bra!

Fliselin sa...

Kolla, kolla stavning, missade igen! Fy på mig! Har sååå bråttom!

Librarybeth sa...

Camilla: och du kommer nog gå din önskan uppfylld före min ;)
Fliselin Bråttom ;) skicka in fornfyndet på bild om du vill ;) Broen var riktigt bra, inte mkt jag ser på tv men har jag följt.

Vesnas vardag sa...

Finfint, den där kjolen är så snygg. :)

Anna sa...

gillar sjalen mycket!
fint!