söndag 13 november 2011

Planering

Bläddrar i almanackan och konstaterar att advent ligger endast två veckor ifrån nuet.
Där ser man. Tiden snurrar iväg.... Bäst man ser till att hitta något att roa sig med vilket osökt för in mig på klädteman; Libby goes prep (nånting) i veckan som kommer (46), sedan tycker jag att orange ligger bra till.(47). Därpå skulle man kunna slänga in grönt (48) innan det blir lagom med rött (49).
Kanske blir det lagom med en paus för klädtema om inte man kör inspiration från musik - rejäl utmaning - måste fundera lite. Sportigt klädtema borde man också testa.
Copycat har föreslagits vilket är kul men jag klarar nog inte det en hel vecka. Man skulle kunna kasta in en lite då och då...

7 kommentarer:

mis(s)match sa...

Jag lyder fastän inte idag. Precis hemkommit från Nederländerna läser jag först planeringen idag....

Vesnas vardag sa...

Ja julen närmar sig och jag har fuskat med både glögg, must och peppisar. :) klädtemat låter bra, jag får ladda inför det röda. Lyser med sin frånvaro.

Frida sa...

Jag hänger på med preppy såklart. Men orange, en hel vecka? Jag hade en orange dag i regnbågsveckan och tyckte det var problematiskt som det var...

Librarybeth sa...

mis(s)match: härligt!

Vesna: samma här!!!

Frida: kan det bli tuffare än disco?! ;)

Malin sa...

Fick en galen ide (till?). Superhjältar.

Malin sa...

Och en till. Festkläder som man klär ner.

Librarybeth sa...

Malin: :D haha skitbra! Superhjältar! Och dressa ned blir urbra - i mellandagarna kanske?! Noterar i planeringskalendern.