måndag 1 oktober 2012

Tomten! Libby önskar sig en Garmin Forerunner

När jag sprang Lidingöloppet i lördags hade jag förmånen att låna en sån där tjusig löparklocka av en av Löparkollektivets medlemmar. Och vilken fröjd det var att ha en sådan på armen som hjälp att ha en något så när uppfattning om tiden. Inget fel på Runkeeper (en app i ajfånen), absolut inte! Men, en löparklocka - se där! Det var mumma det.
Voj, voj så länge jag har klarat mig utan det men nu känner jag att det är dags. Jag skriver det i önskelistan till Tomten och tänkte att det var bra att vara ute i god tid....

11 kommentarer:

miasvardag sa...

en fin sak! :-)

Librarybeth sa...

Miasvardag: står högst på listan ;D

Anna sa...

Jag önskar också! Vilken tänker du dig?

Anna sa...

Eh.... Kanske en forerunner... Hehe...

Librarybeth sa...

Anna: ja, just den! ;D haha....

mis(s)match sa...

Klappat och klart!

hallinbloggar sa...

Men det är väl klart att du ska ha en löparklocka. Sambon, som visserligen sprang Gbg-varvet, har alla tillbehör man kan tänka sig för löpning. Nu har han börjat med triathlon och ja, du kan ju tänka dig vad mycket saker man behöver. Vi tror här hemma att triathlonen endast utövas pga av alla tillbehör man behöver skaffa : )

Vesnas vardag sa...

Åh, en sån vill jag också ha. :)

Librarybeth sa...

Mis(s)match: det var snabbt!

Hallin: haha, ja, det finns ju en del som går igång på prylarna... en i Löparkollektivet t ex men det är inte Mannen el jag. Men en klocka börjar nu kännas intressant - jag som tidigare varit HELT ointresserad!

Anonym sa...

Klocka = superbra! Inte alls samma sak med runkeeper eller Nike+. De mäter helfel. Har kontrollerat/kalibrerat min garmin, mäter endast nån hundring fel på 2-mil. Ett måste för en tid och längd fascist!! Tyvärr blev alla man (jag) springer tillsammans med trötta på att höra exakt hur mycket det diffade mellan nike och klockan, använder nu endast klockan!!! Kanske skulle önska den nya du visade....?
Sara N

Librarybeth sa...

Sara N: ja, stämmer! Runkeeper kan hitta på v ä l d i g t spännande siffror ibland! har hittills tyckt att det går väl bra ändå men nu! Nä, nu har jag fått smak på det där med klocka!!