lördag 1 oktober 2011

LörDagens

Går hemma och skrotar i top från Zara, kjol från Weekday. Godingar från i somras och det är ju sommarvärme denna 1 oktober. Men det är färgglada strumpans vecka så jag kompletterar med multirandiga knästrumpor från Åhléns.
Fråga: finns det någon typ gräns för knästrumpor? Kan tant ha det? Med stövlar ja. Men utan stövlar? Hm. Tveksamt va.

6 kommentarer:

Vesnas vardag sa...

Klart att du kan ha det utan stövlar. Snyggt när de sticker upp ur kängor, do it! :) Din klädsel ser både slapp och snygg ut, finfint.

Librarybeth sa...

Vesna: thanks, måste testa... utan stövlar då ;) kanskeeeee

Ruth, bibliotekarien fran Tyskland sa...

Du. Är. Ingen. Tant. Jag vet att du skriver lite självironiskt men jag kan knappast tro att en sadan snygg och sportig människa som du kan ha fyra stora döttrar (och jobba pa bibliotek, skulle jag tillägga om jag inte själv gjorde det ;-)).

Librarybeth sa...

Ruth: men shit va kul att du lämnar en kommentar!!!! Du kan tro jag varit nyfiken på Tysklandsadressen som seglat in på bloggen!!! En kollega till på köpet!! Och Danke Sehr! Nää, jag kanske inte är nån tant... eller Reclaim the Tant liksom ;)

Ruth sa...

Jo, jag jobbar på Deutsches Literaturarchiv i Marbach am Neckar och bor i Tübingen i södra Tyskland. Innan jag läste till bibliotekarie så läste jag nordisk filologi (bl a i Uppsala under läsåret 1989/90), men tyvärr behövs här inte så många människor som kan allting om fornsvenska häradsnamn o dyl ;-)
Om du hade en mailadress på din blog så skulle jag har mailat efter min första kommentar (när jag var jätteavis att du fick åka till IFLA-konferensen) - det är alltså samma tyska bibliotekarie här.
Ha en fin dag!

Librarybeth sa...

Ruth: Kul att höra från dig! Nä, det är väl inte någon större efterfrågan på sådana spännande kunskaper dessvärre... IFLA var otroligt spännande och kul. Min mejladress är librarybeth.blogspot@gmail.com den borde jag nog lägga ut här på bloggen... :) ha en bra dag du också!!