tisdag 11 oktober 2011

Det blir liksom bara kväll PANG och så hann jag ingenting

Himmel, vad sent det blir innan allt, allt är klart liksom... våra kvällar i Libbyhuset blir så rackarns sena nu för tiden...och snart får väl ungarna för sig att vara uppe längre än vad föräldrarna orkar. Men nope!
På vardagarna är mammas tider LAGEN!
Som det känns just nu skulle jag behöva klona mig i flera; en Libby skulle få löpträna lite mer, en annan kunde lägga kidsen och köra läxrejset med Mannen och en kunde få... tja, läsa! Jag har två böcker på gång så det är lika bra jag klonar LäsLibby också.
Och när vi ändå är igång skickar vi en LatLibby på den där besöka-Fotografiska-och-hinna-med-lite-shoppingturen till Stockholm  (jag har inte glömt den idén).

3 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Åh, samma här. Jag hinner aldrig läsa numera. Har precis fått hem två böcker som ligger på sängbordet och frestar mig - men nej... Det är ju så mycket man vill göra och tiden är så knapp.

Anonym sa...

Låter som min vardag, ja minus löpträningen då...
Vad har du för tider till dina barn och hur får du dem att hålla t.ex. gå-och-lägga-sig-tiderna?
Gugge

Librarybeth sa...

Camilla: och så vill jag hinna med mina blanka magasin.....

Gugge: de små ska i säng mellan halv nio- nio. Nio absolut annars blir de helt slut, de större nio - halv tio, max tio för stortjejen som har superlååång startsträcka för att överhuvudtaget göra sig iordning på kvällen så där blir det senare men hon orkar ju också mer... hur jag upprätthåller detta? Svar: TJATAR och kör hårt med rutinerna ;)