torsdag 27 oktober 2011

Jag verkligen gillar det

Hoppas det fortsätter att vara milt väder en tid till för jag verkligen stortrivs med att få cykla till jobbet på morgonen, ja hem med förstås.
Gillar att kolla in alla de gamla husen där jag cyklar och träden är så maffigt dramatiska mot himlen nu när alla löven börjar trilla av. När jag trampar iväg har det knappt börjat ljusna, lite sammetsblå himmel bara och så det varmt orangea gatlyktskenet. Tramp tramp.
Bygget som jag cyklar förbi ser ut att vara helt klart snart, lite fönster måste dit bara. Att hantverkare är morgonpigga har det slagit mig när jag trampar runt i staden, mycket skåpbilar med firmanamn ute när the librarian sätter kurs mot bibblan.
När det kommer snö vågar jag inte hoja runt längre, då får min cykel gå till vintervila men jag hoppas det dröjer liiite till.

4 kommentarer:

Åsa sa...

Jag gillar det också - för min del är det en njutning de mornar jag slipper dagislämningen och kan cykla genom Folkparken. Underbar park alla årstider men så här års är det den lilla blodlönnen vid Lejongropen som gör mig helt lyrisk!

Vesnas vardag sa...

Härkommer hojjas in i det sista, hoppas förstås på en sen vinter här i storstan. :)

Librarybeth sa...

Åsa: :D älskar den parken jag med!! Och säger som du; den lönnen är helt outstanding!!!

Vesna: samma här - snön kan vänta!!

Camillas dagar sa...

Nästa vecka ska det bli varmt, så du kan nog vackert trampa vidare. Önskar ibland att jag hade lite mer lagom långt till jobbet. 1,4 mil måste ju planeras lite mer för att få till det. Ombyteskläder, inte för mycket motvind, helst inte regn o s v.
I vår finns det dock inga bortförklaringar för mig, jag har ju klickat på anmäl till Tjejvättern och då kan det ju både bli blåsigt och regnigt.