torsdag 27 oktober 2011

Så kommer torsdagen

Mycket svart denna vecka hos (Rock)Libby, idag blank blus med knyt från Lindex. Idag får dock knytet vara, istället är det mycket blingbling runt halsen - blandar pärlor och kedjor - en sådan ansenlig mängd att det kanske ger träningsvärk... Avklippta jeans och stövlarna med rejäl klack. Lite nitar på bältet också men det är inget nitbälte vi talar om - där är vi liksom inte än...

11 kommentarer:

Fliselin sa...

Du rockar bra! Jag bangade ur idag! Hade lite planer som bordlades, får se hur morgondagen blir. Det blev istället den orange-röda H&M kjolen till det grå strumpor och mörkgrå boxig Lindex-tröja (du har samma vit sjal och lite armband i orange och rosa). Alltså ingen rock´n roll idag!
Jag bet sönder en tand i somras som blev så illa skadad att den behövde rotfyllas vilket påbörjades igår. Idag har jag tandvärken från helvetet. Funderade på om det räknas som medveten närvaro när man ligger vaken på natten och känner hur ont det gör i tanden... Jag har en CD på jobbet, eller förresten två med korta mindfulness övningar. De är säkert jättebra om man spelar dem. Har inte kommit dit ännu. Försöker nog mer som du, fånga stunderna under dagen. Löpning är bra!Ha nu en rockit bra dag!

Fliselin sa...

Jag menade att du har samma Lindex-tröja. Parentesen hamnade fel! Sorry! Alltid korrläsa, alltid korrläsa..

Anonym sa...

Ursnyggt, Libby! Det där är rockigt i min smak!
Gugge

Frida sa...

Rockigt och snyggt! Vad sägs om Disco-tema nästa vecka?

Sara sa...

åh - jag suger på tema. Har svarta kläder all over (det är ju lite rock iofs)- vagabondkängorna, samma som Linda K fast svarta, och på kontoret en svart fleece. Inte så himla rock men det är så kallt :)

Vesnas vardag sa...

Sicken rock brud. :) Du får hålla i halsbanden så du inte välter omkull. ;)

Vesnas vardag sa...

Frida: Disco låter bra, har en del blingbling att bjuda på. :)

Librarybeth sa...

Fliselin: tack ska du ha! Jag hoppas att du kan få testa lite annan medveten närvaro istället för tand-närvaro!!!! Vet att du varit fin! Med el utan rock! :D

Gugge: tack!!

Frida: disco it shall be!

Vesna: värsta musklerna i nacken ;) disco blir kul men iih, svårt det också... sedan måste vi snart ha stickat som tema.. med klänning till!

Fliselin sa...

Jag är nog på imorgon!

Vesnas vardag sa...

Kör! :)

Librarybeth sa...

Kul!! Jag kastar in de enda nitarna jag har....;)