fredag 14 oktober 2011

Idag jobbar vi ihop

Meet my new pal at work!
Idag är det vi som kör lite sagostund - något jag vanligtvis inte sysslar med men hoppar in en fredag då och då. Sagor om drakar ska det bli - överraskad någon?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig ny arbetskamrat - hoppas jag - även om han/hon ser liiite farlig ut. Men du ser ju lugn och glad ut på bilden, så jag hoppas att det gick bra. Fick du välja temat själv?
Gugge

Lisa sa...

Vad fina ni är!

Librarybeth sa...

Gugge: draken höll sig lugn, han bara stöddar sig lite ;) temat valde jag själv!

Lisa: ett dreamteam skulle man kunna säga.

Omentjej sa...

Haha, vilken härlig bild! Och vad mysigt det låter! Vi läser godnattsaga för Fia varje kväll, sen läser jag min egen... (har svårt att somna om jag inte får läsa lite först) :)

Camillas dagar sa...

Så mysigt med sagostund. Det gick säkert alldeles strålande. :) Är det mycket barn på bibblo nuförtiden? Själv är jag nästan uppvuxen på bibliotek, något jag är glad över nu i vuxen ålder. Gillar verkligen böcker, även om jag är periodare med läsningen.
Kram och trevlig helg på dig!

Librarybeth sa...

Omentjej: bra! Som bibliotekarie kan jag bara ropa hurra - Fia har det bra!

Camilla: jorå, det är rätt många kids får jag lov att säga... nu jobbar jag inte i huvudsak med kidsen men barnen kommer hit både m förskola, skola, föräldrar och på egen hand. Samma här - jag var en bibblotjej redan i koltåldern ;D Kram och trevlig helg till dig också, Camilla!!!!

Vesnas vardag sa...

Men åh, du kör sånt med. Kul. :)

Librarybeth sa...

Vesna: nja, bara vid behov - i samband med att jag arbetar helg!