torsdag 31 maj 2012

Oj oj

Nä hörni, nu känner jag mig en smula matt - denna sista eftermiddag och kväll i maj blev lite skakig.
Näst äldsta ramlade så illa hemma att hon fick svinont i magen. Kidsen ringer och är jätteledsna när mamma är på möte. Då var det inte så festligt att befinna sig i grannstaden men som tur var fick de tag på sin pappa som fick hoja hem fort som attan.
Och så fick Mannen och åka till akuten med tösabiten. Älskade lilla vännen. Där blev de kvar hela kvällen, det röntgades och kollades. Ont, ont hade lilla vännen.
Under tiden stressar jag hemåt för att veva ihop käk (det blev inget spännande) för att sedan i raketfart åka med kidsen på vårkonsert där en av flickorna sjöng. Ja, vad skulle jag göra, det kändes konstigt och som alltid blev det en mycket fin konsert men mina tankar var lite splittrade minst sagt.
Om man summerar så har dagen innehållit ; kurs och möte, hällregn, blöt Libby, två måltider i rekordfat, mycket jobb, en fin vårkonsert och så dagens absolut tristaste alla kategorier - ett spräckt revben och en medtagen tjej.
Nu har jag stoppat om alla mina fina, nja äldsta fixar väl med något men näst äldsta har pysslats om.
Nu får det bli en lugn kopp te.



8 kommentarer:

Att ha det gott sa...

Stackars tjej
kramar från mig

Spader Madame sa...

Så eländigt när kidsen har ont. Men vårkonsert är bra. Andas ut.

mis(s)match sa...

Vilken otur! tur ändå att det bara var revbenen!

Sara sa...

Men åh, stackars! Hoppas hon piggar på sig fort och kan ha sommarlov utan att ha ont.

Frida sa...

Ajajaj, knäckt revben som gör så f**b****t ont! Och stackars mamman som ej var på plats!

yllet sa...

ojoj. hoppas hon är ok och att det där revbenet läker fint och fort.

Anonym sa...

Det låter som om det var läge för en kopp te allraminst, efter denna för din del händelserika dag! Vad gör man åt ett spräckt revben? Vila?
Annika

Librarybeth sa...

Alla: ja tvi, det var kämpigt det här... men nu mår hon trots allt skapligt, skratta och hosta känns ju... tur i oturen att det "bara" var spricka i ett revben. Det kommer läka inom ett par veckor tror läkarvetenskapen.