måndag 14 maj 2012

London calling


Jag ser att Linda K har koncentrationssvårigheter pga tillståndet måndag.
Same same but different säger jag. Här är det London calling som gör att jag har svårt att tänka jobb.

bild från en av parkerna i London (Kensington? Hyde Park?) där några av oss började vårrusa....

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med en resa att se fram emot!Jag tänkte på dig i lördags (var i Göteborg),men det kommer nya lopp!Ha en skön semesterresa nu snart!
Agnes

hallinbloggar sa...

Vilken fantastiskt underbar bild. Hoppas ni får en underbar resa till härliga London. Kan tänka mig att ni har full koll på allt ni ska göra men i har en hel del tips i bloggen då vi hade London som månadens stad i december!

Librarybeth sa...

Agnes: buhu, jag var inte där... men nya lopp kommer!

Hallin: :D då tänker jag kolla in där också, kan hitta nya "måsten"... vår lista börjar bli fulltecknad! :D

Marie sa...

Jag tänker att ni inte behöver besöka Tate modern när ni är där. Den hypade Damien Hirst utställningen var mest bara äcklig.

Däremot så var det trevligt att promenera på Brick lane på söndagen och titta på allt folk och strosa in i marknadsbyggnaden som var full med matstånd. Trevligare och inte lika mainstreem som det blivit i Camden.

Librarybeth sa...

Marie: aha, bra - tusen tack för tips. Tate modern tror jag inte finns med på listan denna gång (man hinner ju oftast knappt hälften av allt man vill...) däremot Camden kanske vi byter ut det mot Brick lane! Men det får äldsta avgöra, det är hon som driver Camden-spåret ;D

Marie sa...

Se här för lite tips:
http://mikaeladeville.wordpress.com/2011/10/15/mina-londonfavoriter/

Nu sist gick vi faktiskt från Camden Lock (efter lunch på Gilgamesh) längs kanalen till Islington. Kanske inte den finaste kanalpromenaden längs den sträckan, men det ska finnas andra alternativ. Mysigt var det i alla fall - tills det började regna för mycket.

Sedan skippade vi Oxford street helt (delvis pga regnet det med) och drog till Westfield i Stratford City. Där fanns allt fast under tak. Dessutom fick vi se lite av OS-byn på en gång.