fredag 18 maj 2012

God morgon bibblan!

Jag kan se bibblan från fönstret - British library alltså. Sjysst utsikt för en bibliotekarie att börja dagen med.
Men varför känns det alltid som att tiden går ännu snabbare när man är på resa?
Fast i skrivande stund står den faktisk lite stilla, kidsen vägrar släppa taget om de äppelgröna lakanen i våningssängarna och medan deras ömma fader försöker övertala dem att kliva upp funderar jag på vad vi ska göra idag.
Vi börjar väl med frulle och jag ger väl i vanlig ordning bort den där hamburgerliknande mackan med äggröra i till något av kidsen. Det var inget för mig.
Kaffe kommer smaka så gott.
Ja, egentligen är det väl inte så svårt att bestämma vad vi ska göra idag? Vi drar ned på byn helt enkelt!

4 kommentarer:

Karin LG sa...

Får man fråga på vilket hotell ni bor? Vi har nämligen bokat i Bloomsbury i höst, och jag undrar om vi valt samma ? Och från vilken restaurang var gårdagens bilder?
OCH med vilket tåg (från vilken station och vilket pris) åkte ni till Harry Potter studios?

Ha en fortsatt supertrevlig helg i London!!!

Karin LG sa...

Mehhh gud, sorry, jag blandade ihop British Library och British museum (i vars omgivning vi ska bo). Haha!
Jaja, mina frågor om hotell, restaurang å allt består ändå :-)
Ha en fortsatt bra dag!

bibbaeva sa...

Bibblan - ja, den där du jobbar på alltså - står kvar, kan jag meddela. Men asch, jag ska ju inte störa... njut nu för allt i världen av semester!

Librarybeth sa...

Karin LG: ;D vi bor på ett vandrarhem precis vid St Pancras/Kings Cross. På den stora tågstationen St Pancras finns en italiensk restaurang som vi gillar. Den är liksom inte flådig utan har en avspänd stil. Först tyckte vi det var så märkligt hur den låg i tågstationen, St Pancras är en stor tågstation och den här ligger på öv våningen, väldigt nära hotellet St Pancras. Intill en pub. Och till museet är det bäst är att åka snabbtåg från stationen Euston. Var uppmärksam på att inte ta pendeln - det tar evigheter, det testade vi på ditvägen. Med snabbtåg bara rasslar det till. Mannen tror det kostade 170 kr för oss alla ihop när vi tog snabbtåg tillbaka, I Watford Junction måste man ta en särskild buss som går mellan station och HP-museet, den kostade 2 pund/person t/r. Se till att vara i god tid innan er bokade tid på museet! kolla deras hemsida för info! Man kan INTE köpa entrébiljett på plats! (av ngn underlig anledning).

bibbaeva: :D