fredag 1 juni 2012

Fredagmorgon i juni

Vid en morgonpigg utgrävning i garderobsgömman hittade jag näst intill antika skor. Jag vet inte när jag skaffade dessa, jag kan ha varit något på 30, kanske rent av något på 20. Riktigt gamla skor är det och sköna som bara den och tänk de hänger med än.
Gummistövlar lär det nog bli när jag hojar till jobbet. Juni börjar med regn, blygrå himmel och inte många somriga grader. Jaha.
Och idag är första dagen denna vecka som jag vaknar och inte är toknervös. Vilket jag med största sannolikhet kommer att känna på i morgon igen.
Nu ska jag bara riva av fredagen (det är ju fredag idag!) på jobbet, tänkte ta en väldigt kort jogg, käka en god middag i lugn och ro (!), packa väskan och sedan lägga mig tidigt.... fasen nu fladdrade det till i magtrakten igen....
Dagens då; tröja COS, chinos HM, skor från den arkeologiska utgrävningen.

4 kommentarer:

bibbaeva sa...

Fin som vanligt. Lördagen kommer att gå jättebra. Du kommer att sopa banan....

mis(s)match sa...

Lycka till på banan!

Fliselin sa...

Fin! Åh, vad roligt med arkeologi! Inte illa att fynda så gamla fossiler! Jag gjorde också ett fynd för inte alltför länge sedan. Ett par fina mockaskor som inköptes med vördnad hos Carl&Victoria Ask i Gbg, typ 1992, det blir ju 20 år sedan! Gick förbi affären nu när jag var där, inget köptes men det finns mycket fint och dyrt.
Imorgon smäller det! Håller alla tummar! Blir bra löptemperatur. Hoppas att det inte regnar.

Librarybeth sa...

bibbaeva: tack för lyckospark idag!

mis(s)match: TACK!

Fliselin: skoarkeologi är en specialité ;D 1992!!! Wow!
Ja, håll en tumme för mig, lite kallt står jag ut med, regn tja okej då, det är blåsten som stör mig så jag hoppas slippa det!