måndag 14 juni 2010

Inköp

Efter jobbet är det Tråkigt Inköp på gång.
Bikini.
Suck, det är jobbigt, omständigt och trist för att inte klämma i med irriterande att prova och köpa bikini.
Men nu är det helt absolut nödvändigt, jag har redan skjutit upp detta alldeles för länge.
Nu gäller det att tänka positivt.
Jag försöker med affirmationer; jag tycker det är SKOJ att köpa bikini.
Jag TRIVS i bikini (i synnerhet i trånga provrum med glipande draperier).
Jag GILLAR att prova ett 40-tal bikinisar för att se om de som tillverkar dessa plagg äntligen har kommit på hur olika människokroppar kan se ut.
Häpp!


affirmationaffirmation (latin affirma´tio, eg. 'försäkran', av affi´rmo 'försäkra', 'befästa', 'bekräfta'), i nyandligt färgade livsåskådningar en positivt formulerad fras eller sats som är tänkt att upprepas i tal, tanke eller skrift, i syfte att utövaren skall förändra sitt tänkande i önskad riktning och därmed förbättra sin livsinriktning och sina konkreta omständigheter. Den grundläggande idén bakom användning av affirmationer är att varje människa skapar sin egen verklighet. Genom sina tankar drar man till sig vissa typer av omständigheter. I de mer extrema formerna anses man även kunna förändra sin materiella verklighet, exempelvis genom att affirmera sig till mer pengar.
lånat från NE, min fetstilsmarkering


5 kommentarer:

Anonym sa...

Min nya grej (tror jag) är tankini. Eller liten kjolbaddräkt. Och så en tunika på det. En LÅNG tunika. Typ långklänning. Till anklarna. För jag har 3 superfina och stora blåtiror på benen. Och ett jack=snart ett finfint ärr. Men jag har hört att det är ute med brunbrända ben. Och inne med bleka, dallriga blåtireben. :-)

Librarybeth sa...

Va skönt att blekt är det nya! Jag hoppas att du mår bättre efter din saltomotar! :) Och på tal om tankini - se mitt inlägg ovan!

Camillas dagar sa...

Men shopping är väl alltid kul?
Den affirmationen borde funka...
Hoppas att du hittade en bra bikini och är den snygg nu då man är vit/blåblek så är den mycket snygg på då man fått lite färg.

Omentjej sa...

Ja tänk att det ska vara så svårt att förstå att människokroppar är olika!

Librarybeth sa...

Camilla: jag hoppas du får rätt!

Omentjej: ja, man undrar ju ibland.