fredag 4 juni 2010

Librarybeth testar: En utmärkt tennisavslutning




Eftermiddagen innehöll idag tennisavslutning! Väninnan och jag åkte till en grannstad där vi festade loss i en the- och kakbuffé!
Alltsammans var mycket gott men när vi kom till toscakakan så tog det obönhörligen stopp och då ska man ändå veta att kakbitarna var små i storleken för att man ska orka smaka på många olika. Självfallet började vi med snittar och scones. Man får inte slarva sig igenom ett afternoon tea! Särskilt minnesvärd var nog petit-choun, här intill närmast i bild. Fluffigt och frasigt på samma gång.
Dessvärre var kameran hemma men jag gick loss med mobilen istället. Det blev lite Librarybeth testar över det hela också, Librarybeth testar english afternoon tea hemma in swiiiden.
Ett utlåtande? Absolut med beröm godkänt på detta etablissemanget. Rätt smak och modell på de scones som serverades förhöjde intrycket och ett mycket flott utbud av kakor. Ingen pudding dock men det sänker inte omdömet. Frasiga våffelhjärtan fanns istället på buffén, ett trevligt inslag. Även om thesorterna inte var många så var de bra, testpatrullen gick emellertid raskt över till kaffe när kakorna skulle inmundigas. Alltsammans kunde vi dessutom avnjuta utomhus i en trevlig omgivning. Efter en lång sittning gick vi en runda i små chica butiker och lite shopping blev det. För mig blev det en tennisavslutningsscarf medan mitt trevliga sällskap bl a fann en vacker tennisavslutningsblus!

6 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Men muums! Den tennisklubben skulle jag också vilja vara med i. =)

Librarybeth sa...

Hihi, jaa men nu är tyvärr träningen avslutad!!!

IngelaMollly sa...

Jisses vilken bjudning du hamnat på! Avundsjuk är bara förnamnet ;-)

Omentjej sa...

Åh vilken mysig avslutning! Får vi se din scarf? Ha en riktigt skön lördag!

Lisa sa...

Jag vill ju förståss veta var detta ställe ligger.

Librarybeth sa...

Molly: :D

Omentjej: Scarfbild kommer!

Lisa: Brunnen i Köpingen intill erbjuder detta!