onsdag 16 juni 2010

Provhytt once more

Hann med att psykbryta i ett provrum igen, igår eftermiddag efter jobbet.
Anledning? Jag behöver ett par shorts. Och det ska helst vara ett par av kortare modell. Till vår båtluff i grekiska skärgården vet jag av erfarenhet sedan vi luffade sist att det nog blir skönt med ett par i kortare modell, förra gången hade jag ett par som var lite för långa.
Det är bara en liten hake. Jag känner mig som om jag har glömt ta på mig byxorna när jag har korta shorts. Fånigt inte sant för nu talar vi inte om sisånådära hot pants eller vad det kan kallas. Nej, sweet jesus, det är bara vanliga korta shorts det gäller men jag känner mig rysligt ovan att klampa runt i sådana.
Nåja, jag provade 7 par, tjejen vid provhytten ville inte låta mig ta med mig de andra 6 paren, vilket jag kan förstå, jag måste ha sett lite misstänkt ut, stirrig blick, blank panna och så HELA famnen full med shorts i alla möjliga korta modeller. När jag kämpat mig igenom 7 par fick det vara. Kanske behöver jag bara behöver vänja mig, kanske har jag ett par på gång.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår din känsla. Jag är ju ingen kjolmänniska som du vet och de FÅ gånger jag har på mig en kjol känner jag mig bar och precis - som om jag glömt att ta på mig byxor och går omkring i en för lång t-shirt eller så.

Pia Wester sa...

Jag tror det är en vanesak och har med värmen att göra! Jag tittar på plagg i min garderob (korta shorts, en tunn kjol, linnen och en transparent blus) som känns helt omöjliga att bära nu, men jag vet att när temperaturen kryper uppåt så åker dom på utan probs!

Librarybeth sa...

Anonym: skum känsla det där!

Pia: stämmer! Jag ska träna tanken först, sedan ska jag träna att ha shortsen på mig. Bara värmen kan hålla i sig nu då!