tisdag 22 november 2011

Spännande

Här sitter jag och surplar kaffe. Kopp nummer två och det innebär att jag gjort något förbjudet, jag har snott kaffe.
På morgonen gör jag alltid kaffe i en liten, liten presskanna. Med hälften mjölk i muggen innebär det en kopp till mig, en kopp till Mannen. Så nu har jag druckit upp Mannens kaffe!
Så får man ju inte göra. Inte mot någon, inte mot morgonkaffesugna och i synnerhet inte mot den man älskar.
Så då får man göra en kopp till i den lilla, lilla kannan. Då blir det lite marigt att mäta precis exakt superrätt och bra. Kanske blev det lite för starkt?
Men han kan behöva det Mannen, han såg trött ut igår.

5 kommentarer:

Villa Frejas bokblogg sa...

Då blir han säkert bara tacksam för att du snodde hans första kopp :)

Camillas dagar sa...

Titta så FINT du gjort inne hos dig! Wow!
Jo, jag är med på stickat den här veckan, men jag börjar i dag med ponchon - jag hade bara tagit fram den och testprovat inför dagen (tisdag), eftersom vi samåker och jag inte hinner snurra runt och leta kläder då. Så japp - tisdagsoutfit stickat är poncho, jeanskjol och tights. :)
Kram på dig och ha en fin tisdag!

Librarybeth sa...

Husfrun: så fick han en nykokt liksom!!!

Camilla: *niger* Yeah! Du är på temaveckan - kul, Camilla!!! kram till dig!

Mrs J sa...

Nä, man får inte sno någons kaffe! Här är ibland ett fasligt pyssel och dealande om HUR mycket kaffe som ska göras, samt även VEM som ska fixa kaffet. Även äldste sonen dricker kaffe. Vill man bara ha en skvätt eller tror man att man möjligen behöver en påtår? Minsta presskannan ger max en skvätt var till två pers. Osv osv...

Librarybeth sa...

Mrs J: haha, ja man får inte slarva med sådana viktiga ting. Notera att jag gjorde en helt ny kopp åt Mannen. (annars hade jag legat risigt till....)