måndag 14 november 2011

Essie i mitt hjärta

Innan jag hugger in på gröt och kaffe måste världen få veta att en ny kärlek finns i mitt liv; Essie.
Du kan säkert redan ha upptäckt det men för mig var det en synnerligen trevlig bekantskap. Vilket lack och se här vilken kulör! Jag hittade märket på Kicks, lyckas inte lura ut vad färgen heter...men denna får inleda min vecka!

14 kommentarer:

Villa Frejas bokblogg sa...

Tjusigt. Vilken vacker kärlek :)

Fliselin sa...

Men oj vilket snyggt nagellack! Skulle ju ha passat mig utmärkt idag. Har grovstickade, gröna strumpor från Åhléns, Monki-kjolen, vit skjorta och Lindex-tröja, samma som du fast grå. Alltså preppy, preppy...

Mår bättre idag, kanske kan träna i veckan och avbeställa tiden till VC imorgon! Känns toppen! Hoppas nu att du får någon rätsida på dina besvär.

Linda sa...

Viilken läcker kulör!

Camillas dagar sa...

Ja, visst är de bra!? :)
Jag tror att jag har en annan (inte lika snygg) kulör på den jag fick i mitt 4-pack Essie för någon vecka sedan. Den har jag i alla fall på tånaglarna. :)
Kram och hoppas att din vecka blir bra!

mamma P sa...

Det saknas ett Essie i lacklådan! En sväng till Kicks alltså nu när lackbeth hyllar:)

Anonym sa...

Vilken din färg! Älskar Essie lack! De är fina och håller bra.

Mrs J sa...

Har ett mörkgrönt krämlack från Orly just nu. Fint, men brukar inte sitta så bra :-/

k sa...

Essie är verkligen suveränt. Efter det att jag börjat använda det var det helt omöjligt att använda något annat. Fast nu väljer jag ju bara typ Butter London och liknande som är utan de dära ingredienserna... Fast tusan vad mycket sämre de är i hållbarhet:(...

Librarybeth sa...

Husfrun: visst är det!!

Fliselin: härligt att du mår bättre!! visst är lacket toksnyggt!! fånigt att jag blir så förtjust! Supersnyggt preppy-Fliselin!

Linda: :D min nya favorit!

Camilla: Essie gav mer mersmak!

Syster Y: tycker jag! LackBeth kan inte ha fel haha ;)

Mia: en ny fin upptäckt för mig!

Mrs J: ibland står man ut m halvdålig kvalite när färgen är fin!

k: Butter London är också en favvo men som sagt de sitter lite sämre! Utom min guldiga den går baske mig knappt att bli av med;)

Fliselin sa...

Bakslag i måendet, jordens huvudvärk kom på besök igen. Tur att jag inte hann avboka tiden! Nu är Mycoplasma-prov lämnat, svar erhålles om ett par dagar. För att få någon glädje i tillvaron skyndade jag mig till Kicks och lade beslag på ett grönt lack som nu är applicerat på naglarna. Och se där, efter ett par Alvedon och lite grönt på naglarna så känns livet lite roligare!

Du är verkligen super-preppy idag! Coolt med rutiga strumpisar. Jag gjorde ett försök med gröna brallor, marin polo och typ inget mer. Det kändes lite svalt så vips var Preppy-looken sabbad med en beige cape.

Hm, jag blir så sugen på den vinröda tröjan du köpt! Den är så fin! Vet att flera gillar den. Blev det ngt mer eller var du nöjd så för denna gång? Den blommiga blusen är ju inte fel, men ack så synd med polyestrar, Undantag behöver dock göras ibland!

Librarybeth sa...

Fliselin: meh, stackers dig!!! Du som kände dig på G! Okej, tillbaks till vila nu! Lack - check! BRA! Sånt piggar upp. Tröjan så himla fin!!! Tar den nog imorgon! Blev inget mer denna gång. Önskar jag klickat hem blommorna - trots polyster (instämmer där... inte världens bästa material). Thanks, känner mig så prudentlig idag, haha!

Fliselin sa...

Jag ska bli mer Preppy imorgon! Funderar starkt på en lite bortglömd marinblå kofta med vita prickar (H&M Comme des Garcons), á la Vesna, matchad till enkel kjol och marinblå strumpbyxor.
Just nu mår jag bra men vet ju att bakslag kan komma igen. Löpträningen är helt åt fanders just nu. Surar....

Librarybeth sa...

Fliselin: mmm låter bra alltsammans - outfit o att du mår bra. På dåligtlistan kommer att löpningen är åt fanders ;)

Fliselin sa...

Färgen heter Sew Psycho.