tisdag 22 november 2011

Lycka är

Det kan vara så att jag just har mött norra Europas bästa sjukgymnast eller i alla fall en av de fem bästa.
Så glad jag är att jag inte gick och drog med min knäskada utan faktiskt lite emot hur jag brukar agera - såg till att jag fick professionell hjälp snabbt. För det får jag.
Just kommen från sjukgymnasten (min sjukgymnast) och med hans visdomsord ringande i öronen förstår jag nu hur det ligger till. Nu blir det träningsprogram och kontroll - på fredag ska det göras en löpanalys! Men förstår ni hur galet det är. Libby + löpanalys = värsta bästa träningshjälpen för att hålla för den träningen som ska föra mig till maran i vår.
Imorgon får jag bara springa ynka 3 km säger min sjukgymnast. Det får gärna gå undan men inte långt.
3 km!
Okej då - om du säger det så, sjukgymnasten (min).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bäst att lyda, låter det som!
Annika

Fliselin sa...

Åh, vilken bra hjälp du får, ett riktigt proffs! Det är toppen det. Här har vi bakslag, igen. tog prover i tisdags förra veckan men kände sedan i slutet av veckan att jag var frisk, därav gick träningen igång! Doktorn ringde igår em och sa att Mycoplasma provet var positivt men vi kom fram till att det måste varit på sluttampen av infektionen. Igår kväll var det dags igen för huvudvärk och pytonmående. Doktorn kontaktades idag så nu blir det antibiotika. Jag som "aldrig" är sjuk har nu hållt på i snart 5 veckor! Dagens träningspass är inställt, suger...Det blir besök på apoteket istället.

Vesnas vardag sa...

Ger en stor lyckospark där bak! :)

Librarybeth sa...

Annika: törs inte annat!

Fliselin: meh! FASEN vad motigt!!! Krya på dig!

mm: :)

Vesna: tackar!

Fliselin sa...

Tack!
Har nu smällt i mig kur i går kväll och idag! Nu mår jag bra igen! Kör väl hela kuren för att vara på säkra sidan.
Fin halsduk! Jag vill också sticka halsduk! Trist att det var lite motig runda idag men den var ju inte så lång. Min erfarenhet är att det är efter 2-3 km som det börjar flyta innan är det bara kämpig startsträcka. Du fick ju inte komma igång så hav förtröstan. Trist med benhinnorna. Varför ska det vara så mycket trista baksidor av något så gott?!
Ha en fin dag!