måndag 21 november 2011

Check this out - part 2

Fliselin var också en av prepveckans anhängare!! Här i blus ?, grå tröja HM, jeanskjol Esprit och grå strumps! Toppenfint!!

Ser att Libby är i tryggt sällskap -fler som har fäbless för tofflor!!

8 kommentarer:

Fliselin sa...

Det här var inte kul!

Librarybeth sa...

Fliselin: joho du. Du är prepfin. Så det så.

Vesnas vardag sa...

Vad trevligt. Jag röstar för att Fliselin börjar blogga. :)

Fliselin sa...

Vesna, vet inte riktigt hur det skulle gå till! Håller du kurs, eller? Är sugen ibland men tycker at det är råddigt med tekniken. Ska fundera....

Vesnas vardag sa...

Fliselin: Jag är urusel på datorer, fråga min man. ;) Kan knappt uppdatera min ajjfån utan att radera allt på den... Men blogspot sidan klarar även jag, det tog mig 3 år att fatta hur jag skulle länka snyggt...det där fixar du galant. :)

Librarybeth sa...

Fliselin: Man behöver INTE vara datasnille för att rodda blogger! Jag är ett levande exempel på det! Du väljer en mall så det mesta är liksom fixat!!!

Fliselin sa...

Ha ha ha , nu blir det snart svårt att inte haka på. Undanflykterna liksom håller inte! Men Vesna, 3 år alltså innan man får ordning på grejerna, jag som är sååå otålig! Tänkte också att om jag körde på med dagens skulle ni se vilken mästare jag är på att Coptcatta. Jag skulle få skämmas! Idag är det den lilla orangea saken från H&M, som Vesna hade igår. Till detta grått, grått, grått. Dvs kort kjol, top och strumpor!
Överväger bloggandet!

Vesnas vardag sa...

Tycker jag du ska. :)