söndag 28 november 2010

Snöig söndag

Efter en rejäl portion gröt gjorde jag det enda rätta; kröp ned i sängen med en kopp kaffe och gårdagens DN som sällskap. Dagens DN ligger kanske i brevlådan vad vet jag. Man kan tro att det är 2 km mellan mig och brevlådan, så är icke fallet. Men ett rejält snöande och en oskottad grusgång är tillräckligt för att jag ska nöja mig med gamla nyheter.
Tveksamt om jag har lust att lämna tomtgränsen idag. Det snöar som 17 och jag har med stigande ålder fått allt större respekt för naturens makter. Därför känns det lite motigt att tänka på skjutsningar till barnkalas och annat idag. Kung Bore får nog lov att lugna sig något innan jag ger mig ut.
Gårdagens träningspass var hårt - tur jag inledde det med ett löpbandspass på morgonen. Det satte ribban för resten av lördagen. Det är tufft att adventspyssla i stökiga och köksrenoverade hem. Alla hushållsnära tjänster gjorde att jag inte hann dra en vinnare i adventstävlingen! Men det ska hinnas med idag, först ska jag klara av några julklappsköp. Från soffhörnet.

Inga kommentarer: