tisdag 23 november 2010

Diskbänksrealism

Eller kanske diskbänkssurrealism? Nu har vi en diskbänk men det är inte den rätta. Måtten för hällen har hamnat galet och vi ska nu få en ny diskbänk - väldigt snart hoppas jag. Hela gårkvällen deppade jag över denna röra, tanken var ju att det skulle kaklas snart.... nu har maken lagt på den felande diskbänk för vi måste ju få ordning på det här med vatten och avlopp.
Så där står man tidigt om morgonen med en fel diskbänk med hål för den tjusiga hällen, gamla spisen står mitt i köket och bygglampan kastar sitt strålkastarljus över hela härligheten. Det ligger bråte ö v e r a l l t.
Ni kan tro att ordningsmänniskan i mig tränar kaos just nu.
.

5 kommentarer:

Mrs J sa...

Det går att kakla ändå, om man låter bli att foga och silikona längst ner. Vår arbetsbänk var försenad i leveransen, men då lade de tillfälligt in den fula bänken som var exakt lika tjock.

Vill du se en bild på röran i vårt vardagsrum som tröst ;-)? Där står två stora kartonger med duschväggar samt massa flytt- och banan kartonger med vinterkläder. Inte julmysigt alls.

Librarybeth sa...

Mrs J: mm, vi kan bli tvugna att kakla före ny diskbänk... och vill gärna se bild. Jag behöver all slags tröst nu!!!!

pralinen sa...

det är känt i omorganisationskretsar att man först skall skapa kaos för att sedan få det perfekt... det finns en mening med det hela ;-)

Mrs J sa...

Okejrå, men det finns risk att man blir rädd på riktigt!

Librarybeth sa...

Pralinen: jag hoppas och tror att du har så rätt!!!

Mrs J: tack, jag blev inte mörkrädd men jag darrade till. Fast nu är jag ju rätt tålig av mig! Tack för bildbevis ;)