torsdag 27 september 2012

Joho då, jag är vaken

Ja jädrar vad jag läste igår!
Men jag hann!!! Det är ju dags för en sån där rolig och energigivande bokcirkelträff i afton och att jag låg väldigt efter med boken.
De senaste dagarna har jag fått räkna och kalkylera hur många sidor jag var tvungen att klämma per dag för att hinna.
Ehum. Och det blev lite sent igår, hade ju tiden lite emot mig också eftersom jag jobbade kväll och kom hem först efter åtta. En efter en gick familjemedlemmarna och la sig men jag bara fortsatte läsaläsaläsa.
Asfalten ute var stensvart och det regnade  och jag bara tuggade i mig boken. Det ska bli väldigt intressant att prata om den i kväll. Så här färsk läsning-av-bok har jag aldrig haft med mig till en bokcirkel.
Och Mannen, han sågade till ved sent igår kväll för att vi ska kunna elda och få upp lite värme lagom till bokcirkeln. Snällt va? För trycka igång fjärrvärmen går inte, centralvärmehögtiden är inte förrän på måndag!

Dagens då? Klänning HM, tröjan likaså, strumporna troligtvis Åhléns och favvoskorna från Vagabond. Sjal Mango. Intet nytt under solen eller månen om man så vill.
... ah, det börjar ljusna lite ute..

6 kommentarer:

Akan-Kakan sa...

Till min förra bokcirkelträff somnade jag ifrån boken under kvällen före, och fick därför läsaläsaläsa som en galning efter jobbet. Åkte inte hem emellan utan satt på en parkbänk och hetsläste, gick sen läsande till bussen, läste på bussen, GICK läsandes hela vägen från bussen, och läste sista sidan cirka ett kvarter från värdinnans hus.
Men jag hade boken i mycket färskt minne!

Librarybeth sa...

Akan-kakan: HAHAHA!! Sannerligen att vara bokcirkelmedlem är FÖRPLIKTIGANDE, här fuskas inte!!! ...så färskt asså, värsta imponerande!

Camillas dagar sa...

Men så fint! Så kan man ju också använda dalmatinern, om man känner sig lite för prickig. :)
Skickar iväg min största lyckospark till dig inför lördagens lopp! Nu loggar jag ur ett par dagar och återuppstår på söndag.
Kraam!

Carina sa...

Fin som vanligt

Librarybeth sa...

Camilla: så fryser man inte heller!! ;D Och du ska också lycka till på söndag!!! Ha det riktigt bra! Kram!!!

Carina: tack!

Vesnas vardag sa...

Supersnygg. :)