onsdag 26 september 2012

Ur garderobens mörker

Man inte tänder i lampan i sovrummet vid femhugget för att riva fram dagens precis. Nej, tror inte Mannen skulle uppskatta det.
Istället fumlar man runt och plockar det som är närmast, bläddrar lite i mörkret och hoppas få tag på något. Eventuellt lyser man lite med sin ficklampa på ajfånen, lite diskret så där.
Så går det när man slarvar kvällen före!
Utanför köksfönstret kan man i gatljusets blänk ana att det regnar på den mörka asfalten. Det är inte utan att man vill ha en filt som dagens istället.
Blus från Lindex, rutig bralla Åhléns, sjalen från Wera och gamla favoritpjucken.

5 kommentarer:

mis(s)match sa...

Brrr det låter kallt och så himla tidigt kl 5. Själv går jag först upp vid sex och får tända lampan för att ta fram Dagens eftersom maken ska upp bara någon kvart efter mig. Så hinner han vakna ;)
Jag lägger aldrig fram Dagens kvällen innan. Den blir först uttänkt någon minut innan jag stiger upp!

Anonym sa...

Jag beundrar din iver och planering. Själv hoppar jag i uniformen varje morgon. Inte särskilt spännande, men bekvämt och man slipper garanterat beslutsångest. Jag får lägga mitt krut på helgerna. Desto roligare då.....Anna panna

yllet sa...

det blev ju bra det där! mörker till trots. :)

Anna sa...

Haha det gör jag definitivt. Tänder lampan för att riva fram en dagens alltså. Jag har iofs en familj av det mer svårväckta slaget

Librarybeth sa...

mis(s)match: ja, så här års är det kooolsvart vid fem ;D Nä, Mannen sover så sött vidare och jag bara måste få planera, haha!

AnnaPanna: med uniform kan jag tänka mig att det går undan!!! :D

Yllet: träning, Yllet. Mörkerträning! ;D

Anna: en sur Mannen vill jag inte ha så jag är snäääll.