lördag 22 september 2012

Dagens hallelujamoment

Jamen - det där var väl skoj! En löprunda där man äntligen fick lite hallelujakänsla.
Regnet strilade mer eller mindre hela tiden men man är ju inte gjord av socker. Dagens löprunda är också bitvis riktigt fin så det var liksom bara att go with the flow så att säga, njuta av höstlöven, spana ut över fälten, beundra kyrktornet när man passerar och vinka till hästarna i hagen.
Det är några kilometer där av tröksträcka in mot stan men jag lyckades distrahera mig själv. Va fasen, det här går ju bra, Libby. Snart har du avverkat detta och du är inne i stan igen.
17,69 km (vilken jämn siffra?) asfalt får duga som långrunda, nästa lördag blir det betydligt tuffare. Terräng är alltid en rejäl utmaning för mig.
Well, well. Vad ska vi hitta på resten av lördagen då.
Vad sägs om att slappa i soffan och läsa?

8 kommentarer:

Fliselin sa...

Låter som du haft en riktigt fin löptur! Egentligen bra löpväder bara inte regnet strilar på för mycket.
Jag har också avverkat en löptur i Hagaparken, fick revanch efter Midnattsloppet och en fin tid för att vara mig! Ska alltså mysa vidare även denna helg!

Camillas dagar sa...

Åh, duktigt jobbat! I regn dessutom. Fy...
Och Fliselin har sprungit Topp Loppet, eller? Det skulle jag också vilja göra någon gång.

Anonym sa...

Den tredje medlemmen i damsektionen rapporterade att hon såg RunBeth vid hillerstad skylten igår :)
Idag blir det nog vrinnevi kortis för mig och maken.
Karin

Librarybeth sa...

Fliselin: känner mig nöjd! Visst ja, Topploppet var ju igår! Vad kul att det blev ett topplopp!!! :D

Camilla: skulle också vilja springa det!

Karin: där ser man, båda kollegorna ur damsektionen såg mig således men jag var i vanlig ordning helt i löparbubblan!!! ;D Go' tur i Vrinnevi!!!

Fliselin sa...

Rapport från Topploppet: Ett lite gulligt lopp. Lite musik här och var längs spåret. Bågar med ballonger man sprang under vid varje kilometer. Mycket grejer i goodiebag. Det enda jag störde mig på att det kändes lite väl mycket som ett reklamjippo. Fin bana.

Librarybeth sa...

Fliselin: låter himla najs, bortsett från reklamkänslan då! Det loppet har jag inte sprungit! Fint med små gulliga lopp också tycker jag!

Fliselin sa...

Tycker ju att du har det gulligaste Marathon-loppet i bagaget. Skulle passa mig ypperligt, jag som inte är så förtjust i folksamlingar. Tre startande är ju ett alldeles utmärkt antal med chans till fin placering. Haft samtal med naprapat idag. Verkar som att det är någon enklare korrigering för att högerbenet ska sluta irritera. Lät som att det skulle fungera med längre lopp.

Librarybeth sa...

Fliselin: haha, ja fast herrar och damer startade samtidigt så det blev ju nästan lite trångt där vid startlinjen hihi... men bra för egot var det absolut!! :D