måndag 10 september 2012

Hair

Frisyrtrender - det kan vara lite marigt att följa. Om vi skulle ta och matcha de fina bilder och trender som DV tipsar om med förutsättningarna för en frissig typ med behov av en date med sin frisör?!
Hårsmycke och Libby - nja, det lär bli svårt att få till snyggt men visst, en tid i livet var jag t ex en flitig användare av diadem, fast det är rätt länge sedan.
Blankt, nähä. Det fixar inte Libby. Det hårsprejet som tvingar frisset till blankt är inte uppfunnet än.

Och tupera till den där volymen (coolt) hinner nog inte Libby på morgonen

Rakt och lugg - så snyggt! Det hade faktiskt Libby redan som 11-åring men sedan ändrade det sig håret i tjugoårsåldern och idag skulle det vara störtomöjligt.

Nähä, det där med sombrero blir allt mer lockande.

bilder från DV



6 kommentarer:

Akan-Kakan sa...

Tyvärr är ju få av de där frisyrerna cykelhjälmskompatibla. Vindrufs som är lagom tillplattat på toppen, när ska det bli inne?

Fliselin sa...

Åh, ändrade sig håret?! Fantastiskt! Jag tycker att det borde vara praktiskt med lockar?! Jag har rakt hår men inbillar mig att jag kan puffa upp lite lockar :-)Det finns några grå som ger stadga nu...

Camilla sa...

Du är ju jättefin i ditt lockiga! :) Det finns ju plattång om det skulle busa allt för mycket. Jag plattar min "lugg" varje morgon... den är ju lång, men gillar inte att den ser burrig ut. Plattång måste vara en av 2000-talets bästa trender/uppfinningar. (Fanns den tidigare?)

Fliselin sa...

Camilla: Tror inte att plattång fanns "förr". Då hade inte mina barndomsvänner med fantastiska lockar provat att stryka håret, sova med mössa eller hänga tyngder i håret. Och jag ville ju så gärna ha lockarna... (locktång fanns...)

Spader Madame sa...

...och alla vi som har det mjuka nordiska blonda aka råttfärg vill så gärna ha dina lockar. Så är det ju.

Librarybeth sa...

Akan-kakan: kan du hoppas på våren 2013?? ;D

Fliselin: mm, när jag var liten var det lockigt, sedan blev det rakt hela uppväxten och så runt 20 ändrade det sig igen! Jorå, lockarna är ok, men det blir lätt frissigt. Det är blandat rakt och lockigt, väldigt konstigt....

Camilla: en tid plattade jag intensivt men jädrar det tar tid på mitt hår och blir lätt som en hjälm liksom... och plattänger var som sagt inte så vanligt "förr"...

Spader Madame: :D jag går också under namnet Mamma Krull ;D