tisdag 25 september 2012

Rapport: löpning

Så mycket roligare då (än att gräma sig över att kjolen som det stod Libby på var slut, gräm gräm) att få springa en väldigt trevlig sväng i höstkvällen tillsammans med Mannen. Det blev en runda på 8 km i periodvis rätt hög fart, ca 5:10 tempo blandat underlag, mest asfalt dock. Staden var så vacker och luften skön, jag passade på att inviga min nya löpartröja så det blev en fin vända men ack - kvällen blir sen innan middag och kvällspyssel är avklarat. Den här familjen styrs av de löpande föräldrarna.
Nu väntar vila inför lördagen och blir jag skakig kan jag ju alltid träna lite mental träning och visualisera när jag kommer i mål.

4 kommentarer:

Fliselin sa...

Fin runda på snabb tid! Får jag se din nya löpartröja? IT-killarna lyser med sin frånvaro men kanske kan hoppas på support i slutet av veckan.
Ja, du har ju långlopp på lördag. Får ha lite koll på dig då. Det kommer att gå bra. Du är ju rutinerad och meriterad.

Jag ska springa först på torsdag eftersom naprapaten vill ha 3 dagars upphåll för utvärdering av behandling. Ingen drar längre i mitt ben på nätterna, (ännu). å behandlingen verkar ha gjort underverk!

Fin utgrävning i mörkret i morse. Själv kör jag svart och marin. Kanske fotar i em för senare utläggning.

Librarybeth sa...

Fliselin: jag tokgillar att springa runt Strömmen och Industrilandskapet - gå en sväng där så förstår du varför! :D det är så fint! Löpartröjan borde väl fastna på bild tycker jag - det kommer ;D
Tack mina arkeologiska utgrävningar sker som sagt stundom i totalt mörker ;D
Låter som en utmärkt utveckling av behandling!!

Fliselin sa...

Done that, been there, alltså i Industrilandskapet. Det är så fint! Förstår att du njuter på din runda.

Librarybeth sa...

Fliselin: ah, jag visste väl att jag kunde lita på dig! Du har strosat också här!! ;D