onsdag 5 september 2012

Peppad till max

Alla skulle ha en egen sjukgymnast som coach! Alla!
Nybesiktigat knä - allt är prima - och med massor av goda råd inför vintern känner jag mig oerhört peppad!
- Du har kommit långt, säger min sjukgymnast (och jag myyyser förtjust). Vi hade som mål att du skulle springa ett långdistanslopp, du har sprungit flera.
Bra jobbat! Och det vi får jobba med nu är att du tar i för mycket. Ha dina mål och skala av 25% så blir det bra.
Okej!
Och så styrketräna!
Okej!
Jag säger ja tack och amen till allt min sjukgymnast säger.

7 kommentarer:

mis(s)match sa...

och så styrketranar du även i fortsättningen!!!

Librarybeth sa...

mm: absolut - lovar't! ;D

Camillas dagar sa...

Styrketräning är tråkigt... blä! Jag gillar mer core och cirkelträning - eller muskelpass i grupp i så fall. :)
Härliga besked till dig!

Anonym sa...

LibraryBeth! Jag är en följare som tycker att det är superintressant att läsa dina inlägg om löpning! Jag ska faktiskt säga dig också, att det bland annat var dina löparfunderingar som fick min ända ur vagnen och börja löpa vid nästan 30, efter två barn. Nu är det en tredje här också, så nu läser jag mest om löpning i väntan på att få sätta igång igen!

Åh, vad roligt det vore om du ville dela med dig mer om löpningen. När började du? Hur tränar du? Du har ju vad jag förstår 4 barn, har du sprungit hela livet, eller är det nåt du börjat med på senare år.

Det känns lite som att snoka genom att fråga en massa, men det är ett så intressant ämne! Tack för en stunds läsning varje dag i din blogg!

//Hanna

Fliselin sa...

Hihi, här är ju en till som är nyfiken och intresserad! Kul att fler anmäler sig till "intresse-klubben" Har ju frågat massor! Har också tyckt att det känns ilte "snokit" men det är annorlunda med tips från riktig människa. Hoppas att du står ut! Springer ju halvmaran nästa vecka, du får ta äran till att jag är anmäld till detta: Sprang ju för typ 20 år sedan men inte som nu. Hade ett bra pass igår med 2 mil under 2 timmar. hoppas att jag klarar samma tempo när det gäller... har inga bra lopp-nerver.

Librarybeth sa...

Camilla: jaa, jag skulle hellre bara springa....känner att jag måste testa fullt, tyckte ändå att det var okej när jag rehabtränade, vi får se hur det går!

Hanna: tack för dina ord! Oj, vad kul att mina som jag upplever "knäppa" och ibland tjatiga löparinlägg kan bidra till löparinspiration!! Tack! Jag ska be att få återkomma i ämnet - men minns nu att jag är ingen superpåläst löpare utan en helt vanlig fyrbarnsmorsa som går igång på löpning! :D
ps - tycker inte att du "snokar" - roligt att du frågar!!! :D

Fliselin: :D och jag tycker bara att det är kul... då törs man älta mer löpning här alltså ;D Och roligt att du ska ut på din första halvmara! Det kommer gå bra men den fina farten. Skönt att höra att du fått komma ut och sprungit igen!!

Fliselin sa...

Ja, älta gärna på med löpning. Jag kör på ett tag till i de gamla skorna. Har inte haft tid att ta mig till löpband för att testa de nya som står och väntar.