tisdag 2 december 2014

Julklapp

Önskar ni er något i julklapp?
Jag kan inte komma på något, julefrid blir bra. Några lediga dagar.
Kanske om jag får tänka riktigt ordentligt att jag kan komma på något.
Jag har legat rätt så skapligt lågt med konsumtion den här hösten, garderoben går mer eller mindre runt, runt på återvinning. Filippan kastade jag in i leken och så några reafynd hos & Other stories, det ska erkännas.
Planerade köpstopp fungerar uppenbarligen inte för mig, då sprattlar jag trotsigt och suktar efter något hela tiden. Köpstopp som bara liksom blir är tydligen mer min kopp te.
Nu drar ju snart julkonsumtionen igång men i vanlig ordning är tanken att hålla den på mattan när det gäller julklappar till barnen. De har ju allting men visst, visst ska tomten komma och det blir några klappar, men önskelistorna är förhållandevis korta.
Och med vi menar jag förstås;
vi= gemensamt förhållningssätt Mannen och jag och själva utföraren (dvs inköpen, det praktiska) = Libby.

4 kommentarer:

Fliselin sa...

Jag önskar mig några nya kastruller till nya köket. Det är ett gäng som åker ut då de inte fungerar med induktion. Annars är listan kort, även killarnas listor är korta. Ganska skönt. Det var långa listor för några år sedan då halva leksakskatalogen var i kryssad.

Marie sa...

Jag kan egentligen inte komma på något mer en ett sånt där smalt rivjärn. Men, så ska vi åka bort över jul också och det är ju julklappen till hela familjen. 2,5 vecka tillsammans för att uppleva natur, sol och bad. Klart bättre än en lång resa i tjänsten....

hallinbloggar sa...

Har köpt trångingskort på Hagabadet och ser att man numera har egen yogamatta med sig så det åker upp på önskelistan. En bok är alltid trevligt! Vi ligger också väldigt med julklappar vilket känns härligt!

Librarybeth sa...

Fliselin: exakt, många kryss kunde det bli, idag; inte så många och det är skönt.
Jag köpte kastruller från Anders Petter - himla nöjd med dem!!!

Marie: vilken himla bra julklapp ni har på gång, jag hade inte haft ngt emot en sådan ;D

Hallin: aha - en riktigt nyttig och bra klapp ju. Den hoppas jag tomten kommer med till dig!