torsdag 11 december 2014

God morgon eller nåt

Nära igår att jag hade tuffat vidare med tåget till Nässjö, jag nickade nämligen till lite på tåget till grannstaden. Hade lite flax och någon medpassagerares sms-signal var hög och gäll så jag hoppade till och vaknade tills det var dags att kliva av.
Jag har mig veterligen inte varit i Nässjö någon gång men det hade varit lite förargligt att behöva ringa till mötet och säga att jag missat att kliva av tåget.
Nu när jag tänker närmare på det kanske jag skulle ha sovit vidare och kunnat dra till med någon vit lögn....
Sedan var det nästan samma sak på hemresan. Då tog jag bussen och det var så varmt och soft, bussen gungade så fint, kolsvart utanför fönstret.... znark.
Det var med stor självdisciplin som gjorde att jag klarade av att gå direkt till jobbet för att jobba kväll istället för att smita upp på spånkan hem....
Bloggen borde heta TröttBeth istället.

och vardagens goes on; prickar från HM, kjol Åhléns och chanserna att jag skulle strutta runt utan sjal grusades ca 8 min efter Trappans, sjal is a must

3 kommentarer:

Spader Madame sa...

Jag är också helt slut. På lördag sovmorgon. Jäklar vad jag ska sova!

Men allt blir ändå bättre med prickar!

Anonym sa...

Vi är nog många som kan lägga till prefixet Trött- framför vårt tilltalsnamn just nu, kanske mest kvinnor? Men det hjälper ju inte dig, eller kanske ändå att det hjälper att veta att man inte är ensam?
/Annika

Librarybeth sa...

Spader M: samma här, jaa... jag försökt mig på lite prickar idag i syfta att pigga upp.

Annika: nog känns det bra, man har systrar i tröttheten.