torsdag 4 september 2014

Torsdagsplåstret

Så här långt har september levererat vädermässigt, fortsättt så. Att cykla hem i den ljumma kvällen igår var så fint. Jag skulle så gärna ha sprungit en sväng men avstod.
Jag är inte sjuk men jag är inte heller på topp. Varje dag känner jag efter och funderar, träna? eller inte träna?Tränandet har sackat efter nu, allt tack vare detta sega mellanting. Det måste till en ändring, det börjar ju dra ihop sig för Amsterdam.

dagens grå Zara, blålila (?) Filippa K, svart Lindex

3 kommentarer:

Frida sa...

Störigt med det där mellansjuka. Hos oss är maken och ena dottern lite ynkliga, så jag funderar också på om den här tröttman jag känner är ett virus, eller bara hösten i allmänhet. Tänker dock utmana med en kort lunchjogg, så får vi se vad som händer!

hallinbloggar sa...

Åh, det där mellanläget är riktigt jobbigt! Låt det bryta ut för sjutton om det nu ska ligga där och irritera så man kan bli bra sen.

Librarybeth sa...

Frida: tröttman har hängt över mig, jag har gått fr kry till vissen så många gånger denna vecka... men nu så! Full pott. Apsjuk.

Hallin: ja, mellanläget är överjobbigt. Nu när det har brutit ut är jag bitter men som sagt då får man åtminstone ta tag i det.