måndag 9 augusti 2010

Överraskad 1, 2 och 3 - allt på en gång för enkelhetens skull

1. kollade kommentarer (passar på att niga vackert, många fina/roliga/härliga kommentarer från fina/roliga/härliga bloggkompisar, tack ni är bäst) och till min överraskning har jag fått en kommentar från Telenors kundtjänst! En kommentar till lilla mig och min blogg, men inte ska väl jag....
blev ju nästan rörd, vilken omsorg. Jag är inte så hårdhudad bloggerska, trodde inte att.... ja nu spårar jag ur - vi går till punkt 2 istället.

2. mannen kom hem med en vit härlig scarf med lite fransar på till mig idag. Jag blev överförtjust och prisade hans goda smak och rara gest. Han såg generad ut en stund och avslöjade att den följde med på köpet när han köpte en snygg skjorta. Scarf är INTE riktigt hans grej så han passade på att uppvakta mig med den. Kvittar hur han kom över den, jag blev glad.

3. jag slängde iväg ett grattissms till min bror på hans namnsdag, dvs det var vad jag trodde att jag gjorde. Fick ett snabbt sms-svar, tänkte "det var som attan, inte trodde jag att brorsan var så snabb med mobilen" (jag när en fördom att han läser sms men aldrig skickar själv, min syster hävdar motsatsen).
Det var inte min bror utan en för mig helt okänd Jörgen som tackade så mycket för uppvaktningen trots att det inte var hans namnsdag. Mina kinder blev snabbt röda. Jag messade blixtsnabbt ett svar; grattis i efterskott! (Jörgen firar man 9 juli).

ps. allt har löst sig så fint nu med mitt ärende till Telenor, nej jag är absolut inte ironisk, då brukar jag varna lite i förväg. Jag är faktiskt bara en nöjd kund.
Guuu' asså, nu går väl sökmotorerna ut och letar igen. Och jag vet inte ens vad jag ska tagga det här med... typ tugg?!

2 kommentarer:

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

vad roligt att få en present!

Camillas dagar sa...

Ha ha... så tokigt det kan bli ibland. :)
Och du - jag skulle också bli grymt förvånad om min man kom hem med en scarf till mig...