lördag 7 januari 2012

Sjukbloggen continues - All by my self

Jag trodde ju i min enfald i början av vecka att till helgen skulle jag i alla fall vara pigg och rask!
- Can't be done, sa Mannen.
Och det stör mig att han fick rätt och jag fel men visst är det så.
Influensan och hostan from hell vägrar släppa taget, jag som skulle ha jobbat den här helgen... det känns som jag sviiiiker. Suck.
Så här dålig har jag inte varit sedan.... ja, det måste vara 2001 då Mannen fick tvångsmata mig med Resorb för att jag skulle bli kontaktbar. Jojo, det var en influensa att minnas det. Eller inte.

Och nu har gänget dragit till farmor och farfar så nu är det inte ens någon som beundrar mina långa hostattacker, det är för sorgligt. Sova över ska de göra också så just nu är man solo.
Stortösen kommer hem från kompis idag så lite sällskap får jag så småningom men hon vill nog inte spela Memory med mig som lilltösen gjort.
- Direkt när jag kommer hem spelar vi Memo, mamma - lovade lilltösen innan de åkte.

8 kommentarer:

yllet sa...

Åh vad snällt att lova dig att spela Memo!! Själva är vi hooked på spelet Vem där? eller vad det heter. Man ska vända på luckor och ställa frågor och ustesluta. Men kanske inte heller något stortjejen vill göra..

Anonym sa...

Stackars dig vilken rejäl influensa du har åkt på!
Det låter ändå på gränsen till mysigt att få vara själv och inte behöva göra något nyttigt... Tur att du kan vänta dig Memo sedan! Jag kan i gynnsamma fall bli nattad av yngste sonen och det är inte heller så dumt att ha någon som läser Svampbob för en, pillar en i håret och sjunger "Kalle Teodor".
Annika

Sara sa...

Men nä, stackars dig tycker jag :(

frk F sa...

Stackars dig, all by yourself! Hoppas du har allt inom räckhåll och myser ner dig i soffan. Framförallt, krya på dig!

Librarybeth sa...

Yllet: antagligen inte....! så jag får hålla mig.

Annika: minsann! blir inte du ompysslad på rätt sätt också!

Sara: ja, visst är det!

Frk F: soffan is my castle! :D

Camillas dagar sa...

Egentligen är det ju lika bra att köra det riktigt då du ändå kör... liksom ta en riktig tokförkylning, så blir du immun i flera år framåt. Maken har just avverkat 2 veckor nu och tycker att han börjar bli "normal" igen. Själv står jag och sviktar lite, men i dag känner jag mig piggare igen. Skulle ju bli otroligt förvånad om jag klarar mig, jag som är lite immunklen för tillfället ändå.
Krya på dig!

Librarybeth sa...

Camilla: True - nu borde jag klara mig från influenser rejält länge! Mellantingen är inget kul, när man vippar hit och dit... tungt det här eller hur!!! Vilken januaristart!!

Vesnas vardag sa...

Ja du är ju inte bli sjuk på år och dar efter det här. Fick nog ett par virus och baciller samtidigt där. krya!!!