tisdag 24 januari 2012

Mitt i allt jobbtänk

Är ju faktiskt rätt sugen på kjolen också.

4 kommentarer:

Fliselin sa...

Funderar på klänning från 157, den var så fiiin! De har ju en liten webbutik för oss stackare som bor långväga bort. Får jag fråga om storlek, köpte du S? Skjortklänning finns inte på webben så jag får invänta på din visning!

Librarybeth sa...

Fliselin: åh, jag kan hjälpa dig, Flisan!!! Ska passa på att säga att hästkjolen var helt sluuut, kollade idag. När jag handlade den fanns bara en 36:a kvar, borta den också. Klänningen från Lager 157 är i stl S och imorgon ska jag försöka hinna fota skjortklänningen! Kram!

Fliselin sa...

Förstod nästan att den inte fanns, har själv kollat på mina närmsta H&M. Tusen tack för besväret. Så snällt av dig att stå till tjänst! Glöm inte att jag finns vid behov! Ska bli kul att se skjortklänningen! Kan ju tyckas lite maniskt men har så lite tid med butiker så blogg och webb blir mina skyltfönster!

Librarybeth sa...

Fliselin: ingen orsak, den har hängt på reasnurran lääänge innan jag nappade tag i den! Haha, skjortklänningshistorien kommer imorgon torsdag tror jag! Blogg o webb är bra skyltfönster tycker jag!